Co sądzicie o dzisiejszych odcinkach ?
jak dla mnie 5 taki jak poprzednie czyli ok..ale ciągle tylko rozmowy , podejrzenia ..i takie tam
A 6 fajny.. :D
Mam wrażenie,że po dzisiejszym 6 odcinku w końcu wszystko ruszy do przodu :)
Podobały mi się, z początku byłam źle nastawiona do filmu, ale im bardziej akcja się rozkręca, to zaczynam się przekonywać i z zaciekawieniem oglądam :) Oby tak dalej.
Odcinek 6 bardzo mi się podobał. Był pełen uczuć i emocji. Oczywiście nie zabrakło też wad od strony technicznej. Uważam, że wypadek powinien wyglądać na bardziej groźny, nie wiem czemu ciała Estefanii i Rosendo znajdowały się poza samochodem, wyglądało to bardzo niewiarygodnie i powinno być więcej krwi, żeby też nadać nieco realizmu śmierci. Za to emocje zagrane rewelacyjnie, pomijając małą Elisę. Ona nie podoba mi się w ogóle ani jej gra. Ale w sumie to bardzo młoda aktorka. Bardzo podoba mi się natomiast gra Sabine Moussier, jest świetna i odkąd pamiętam ją ze starszych telenowel, to ciągle ma ten demoniczny wyraz twarzy :D Nadal bardzo żałuję, że Ludwika Paleta i Cesar Evora, tak krótko zagrali. Cudowni aktorzy.
Wiem, tam ją poznałam można powiedzieć :D i tam właśnie jej rola najbardziej mi się podobała, jako czarny charakter była świetna.