PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1653
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

Mam pytanko jaką telenowelę powinni puścić po Otchłani namiętności?

Bo z tego co czytałam to znowu mają zamiar puścić Ukrytą miłość.

Czekam na wasze propozycje.

fantometka

Ja to bym obejrzała coś naprawdę starego, np "Marię Celeste", "Marię z przedmieścia", a nawet "Esmeraldę" :D

ocenił(a) serial na 8
fantometka

W sumie z tego co pamiętam Ukryta miłość już była więc zastanawiam się po co powtarzają a chciała bym pooglądać Kobiete z lustra lub Grzesznice

Olimpia_Delacour

będzie ukryta miłosć i KIEDY SIĘ ZAKOCHAM :d

ocenił(a) serial na 8
virginia_virgi

Dobrze wiedzieć ale w sumie oba seriale i tak były no ale może coś po nich nowego puszczą;)

virginia_virgi

kiedy i gdzie będzie lecieć CME?

ocenił(a) serial na 6
fantometka

Oby znowu coś meksykańskiego!!! :D

ocenił(a) serial na 6
fantometka

ooo już widać że będzie ukryta miłość. Dla mnie bomba bo nie oglądałam :)

fantometka

A zobaczcie co planują dać od października, propozycji dość sporo: http://superseriale.se.pl/seriale/koniec-otchlani-namietnosci-jaka-telenowela-po -otchlani-namietnosci-w-tv4-klamac-aby-zyc-la-tempes_328051.html

Camilla3

La Tempestad mam nadzieję że tego nie puszczą William mnie nie przekonuje w długich włosach ., Mam nadzieje że AMOR BRAVIO puszcza , chociaż nie ma wtym artykule zminaki a nim .

l

virginia_virgi

Ja też bym La Tempestad nie chciała. Najbardziej z tej listy to cieszyła bym się z Que bonito amor, może Mentir para Vivir też było by niezłe :)

Camilla3

ja tak samo nie chce La Tempestad, nie przemawia do mne jakoś aktorstwo Levy'ego; najbardziej chciałabym Mentir para vivir albo Amores verdaderos ale wątpię, żeby puścili Mentir para vivir bo dopiero co była premiera w Meksyku