PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1653
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

Opuściłam sporo odcinków..powiedzcie proszę jak to sie stało, że nie sa razem bo skończyłam na tym, że Gael próbował być z nią szczęsliwy. Z góry dzieki:)

klaudia2251

A więc: Gael jak wiadomo kocha Elisę. Gdy dowiedział się, że krążą plotki o pokrewieństwie Elisy i Damiana, coś w nim pękło i stwierdził, że tylko oszukuje Palomę i nie da jej szcześcia. Ona bardzo się obraziła i za któryms razem, kiedy próbował z nią porozmawiać, zaczęli się pieścić i wiadomo jak sie skończyło;) Jak na razie wygląda na to, że Gael nie poczuwa sie do odpowiedzialności za swój czyn i nie wrócił do Palomy. Dla niego to taka jednorazowa przygoda. Mam nadzieję, że przybliżyłam Ci trochę tok wydarzeń :)

kamacool4

No proszę...ale sie dzieje:) Bardzo Ci dziekuję:)

użytkownik usunięty
kamacool4

ale oni chyba spędzili ze sobą noc ???? tylko to wyglądało tak .... niewinnie hahah
w ogóle obydwoje udani , Gael se użył bzyknął Palomę a ta mu się dobrowolnie oddaje

taaa... i dalej za Elisa lata, bez wstydu typ... tak postepuje wychowanek ksiedza? :P

użytkownik usunięty
Samarrita

no właśnie skorzystał z okazji i przespał się z Palomą a tu nagle mówi że będzie walczył o Elisę ale debil niech się w końcu zdecyduję

Wiadomo, że Elisa w końcu sie zejdzie z Damianem. A na miejscu Palomy nie wybaczyłabym Gaelowi.

użytkownik usunięty
kamacool4

powinna się szanować i mieć poczucie godności a nie ladać dalej za nim

Mnie bardziej od Gaela wnerwia ostatnio Damian, jak on się zachował u tego lekarza jak oglądali usg nawet się nie ucieszył ani nie wzruszył, że patrzy na swoje dziecko i jeszcze jak wtedy lekarz pokazywał płód to Damian musiał się zapytać czy jest pewien, nawet nie chce wziąźć z Florencją ślubu przy rodzinie i znajomych tylko tak cichaczem i mimo iż obiecał jej , że nie opuści jej dla Elisy to kiedy wyszło na jaw , że nie są rodzeństwem od razu do niej pobiegł.

Ciapek18

Gael jest dla mnie totalnym dnem, jest tak pusty, że głowa mała, te jego słówka to można sobie wsadzić w cztery litery, wykorzystał Palomę i bez skrupułów poleciał do Elisy, to po kiego grzyba polazł wtedy do Palomy, rozstali się, mógł ją zostawić w spokoju. A Damian nie lepszy, ileż można tą Florencję zwodzić, nie dość tak jak mówisz, nie miał żadnych uczuć widząc usg, swojego dziecka, bo jakby nie patrzeć, on o przekręcie nie wiedział, to potem znowu się waha, czy odpowiedzieć "tak", biorąc z nią ślub... Żałosne typy.

Camilla3

Zgadzam się co do Gaela a jeżeli chodzi o Damiana to spodziewałam się, że będzie się wahał (mimo, że jest z Florencją to cały czas myśli o Elisie)

użytkownik usunięty
Ciapek18

no dokładnie dlaczego główny bohater zawsze musi być tak głupi jak but , Damian jest taki sam jak Rodrigo z UKRYTEJ MIŁOŚCI tylko mniej przypakowany hahahahaha

Damian nie patrzy ze wzruszeniem na ESG swojego dzieck, bo nie jest to owoc miłości.. Chłopak myśli, że wpadł i nie jest z tego powodu szczęśliwy, musimy go zrozumieć. Nie mogę się doczekać kiedy prawda o Florencji wyjdzie na jaw i Damian pośle ja w diabły. Arnold25- w serialach tego pokroju każda postać jest głupia i bezmyślna :D

użytkownik usunięty
kamacool4

no masz rację tak już są wymyślane te postacinawet nie chciał nocy poślubnej spędzić z Flor szkoda mi jej nie miała ślubu w kościele wesela a damiam to olewa

kamacool4

No dobrze, ale jak sypia bez miłości, to mógł się spodziewać jakie to będzie miało skutki, poza tym jakby nie patrzeć to jego dziecko, a mówiąc kiedyś do Elisy, że posłał by w diabły Florencję, Alfonsinę i wszystkich, to jak sama Elisa zauważyła miał na myśli też dziecko, więc co to za ojciec, kolejny Mendoza, który nic sobie nie robi z własnego dziecka?

użytkownik usunięty
Camilla3

dokładnie nie podoba mi się jego zachowanie raz olewa Flor a potem idzier z nią do łóżka po czym znowu ma ją w dupie

Camilla3

Elisa wtedy wspomniała o zabiegu a Damian nawet nie zaprzeczył.

użytkownik usunięty
Ciapek18

ech... wolałąbym żeby Elisa była z Gaelem choć wiem że tak nie będzie

Ja też bym wolała tylko niestety Paloma będzie w ciąży. Biednej Elisie znowu się pewnie oberwie od Palomy za to, że jest z Gaelem a to nie jej wina bo myśli, że przyjaciółka się na to zgodziła.

użytkownik usunięty
Ciapek18

uuu już sobie wyobrażam rekację Palomy znowu będzie odstawiać cyrki a przecięż Gael i Elisa są wolni i mogą robić co chcą

Ale Elisa zachowuje się podle bo wie, ze Paloma kocha Gaela, a jej to nie obchodzi , bo ją interesuje tylko własna osoba i to czy zostanie sama do końca życia czy nie.

Blab

Właśnie gdyby myślała o Paolomie to poszukała by sobie kogoś innego, przecież doskonale wie co Paloma czuje do Gaela i, że swoim postępowaniem ją krzywdzi.

użytkownik usunięty
Blab

ale sądziła że Paloma już definitywnie skończyła z Gaelem i że spotyka się z Enriqe więc nie zrobiłą tego specjalnie i z premedytacją

ocenił(a) serial na 7
Blab

ale z tego co pamiętam, to Paloma nie powiedziała jej, że straciła z nim cnotę pod rozgwieżdżonym niebem z księżycem w tle. A poza tym wiedziała, że Gael jej nie kocha a do Palomy i tak to nie docierało. Rozumiem miłość ale normalna dziewczyna tak by się nie poniżała wiedząc jeszcze, żę kocha jej przyjaciółkę.

użytkownik usunięty
Selena_Evrillo

no Elisa nic nie wie o tym co się zdarzyło a poza tym dobrze wie że nie zdobędzie miłości Gaela więc powinna mu dac spokój i żeby był z inną