Opuściłam sporo odcinków..powiedzcie proszę jak to sie stało, że nie sa razem bo skończyłam na tym, że Gael próbował być z nią szczęsliwy. Z góry dzieki:)
A więc: Gael jak wiadomo kocha Elisę. Gdy dowiedział się, że krążą plotki o pokrewieństwie Elisy i Damiana, coś w nim pękło i stwierdził, że tylko oszukuje Palomę i nie da jej szcześcia. Ona bardzo się obraziła i za któryms razem, kiedy próbował z nią porozmawiać, zaczęli się pieścić i wiadomo jak sie skończyło;) Jak na razie wygląda na to, że Gael nie poczuwa sie do odpowiedzialności za swój czyn i nie wrócił do Palomy. Dla niego to taka jednorazowa przygoda. Mam nadzieję, że przybliżyłam Ci trochę tok wydarzeń :)
ale oni chyba spędzili ze sobą noc ???? tylko to wyglądało tak .... niewinnie hahah
w ogóle obydwoje udani , Gael se użył bzyknął Palomę a ta mu się dobrowolnie oddaje
no właśnie skorzystał z okazji i przespał się z Palomą a tu nagle mówi że będzie walczył o Elisę ale debil niech się w końcu zdecyduję
Mnie bardziej od Gaela wnerwia ostatnio Damian, jak on się zachował u tego lekarza jak oglądali usg nawet się nie ucieszył ani nie wzruszył, że patrzy na swoje dziecko i jeszcze jak wtedy lekarz pokazywał płód to Damian musiał się zapytać czy jest pewien, nawet nie chce wziąźć z Florencją ślubu przy rodzinie i znajomych tylko tak cichaczem i mimo iż obiecał jej , że nie opuści jej dla Elisy to kiedy wyszło na jaw , że nie są rodzeństwem od razu do niej pobiegł.
Gael jest dla mnie totalnym dnem, jest tak pusty, że głowa mała, te jego słówka to można sobie wsadzić w cztery litery, wykorzystał Palomę i bez skrupułów poleciał do Elisy, to po kiego grzyba polazł wtedy do Palomy, rozstali się, mógł ją zostawić w spokoju. A Damian nie lepszy, ileż można tą Florencję zwodzić, nie dość tak jak mówisz, nie miał żadnych uczuć widząc usg, swojego dziecka, bo jakby nie patrzeć, on o przekręcie nie wiedział, to potem znowu się waha, czy odpowiedzieć "tak", biorąc z nią ślub... Żałosne typy.
Zgadzam się co do Gaela a jeżeli chodzi o Damiana to spodziewałam się, że będzie się wahał (mimo, że jest z Florencją to cały czas myśli o Elisie)
no dokładnie dlaczego główny bohater zawsze musi być tak głupi jak but , Damian jest taki sam jak Rodrigo z UKRYTEJ MIŁOŚCI tylko mniej przypakowany hahahahaha
Damian nie patrzy ze wzruszeniem na ESG swojego dzieck, bo nie jest to owoc miłości.. Chłopak myśli, że wpadł i nie jest z tego powodu szczęśliwy, musimy go zrozumieć. Nie mogę się doczekać kiedy prawda o Florencji wyjdzie na jaw i Damian pośle ja w diabły. Arnold25- w serialach tego pokroju każda postać jest głupia i bezmyślna :D
no masz rację tak już są wymyślane te postacinawet nie chciał nocy poślubnej spędzić z Flor szkoda mi jej nie miała ślubu w kościele wesela a damiam to olewa
No dobrze, ale jak sypia bez miłości, to mógł się spodziewać jakie to będzie miało skutki, poza tym jakby nie patrzeć to jego dziecko, a mówiąc kiedyś do Elisy, że posłał by w diabły Florencję, Alfonsinę i wszystkich, to jak sama Elisa zauważyła miał na myśli też dziecko, więc co to za ojciec, kolejny Mendoza, który nic sobie nie robi z własnego dziecka?
dokładnie nie podoba mi się jego zachowanie raz olewa Flor a potem idzier z nią do łóżka po czym znowu ma ją w dupie
Ja też bym wolała tylko niestety Paloma będzie w ciąży. Biednej Elisie znowu się pewnie oberwie od Palomy za to, że jest z Gaelem a to nie jej wina bo myśli, że przyjaciółka się na to zgodziła.
uuu już sobie wyobrażam rekację Palomy znowu będzie odstawiać cyrki a przecięż Gael i Elisa są wolni i mogą robić co chcą
Ale Elisa zachowuje się podle bo wie, ze Paloma kocha Gaela, a jej to nie obchodzi , bo ją interesuje tylko własna osoba i to czy zostanie sama do końca życia czy nie.
Właśnie gdyby myślała o Paolomie to poszukała by sobie kogoś innego, przecież doskonale wie co Paloma czuje do Gaela i, że swoim postępowaniem ją krzywdzi.
ale sądziła że Paloma już definitywnie skończyła z Gaelem i że spotyka się z Enriqe więc nie zrobiłą tego specjalnie i z premedytacją
ale z tego co pamiętam, to Paloma nie powiedziała jej, że straciła z nim cnotę pod rozgwieżdżonym niebem z księżycem w tle. A poza tym wiedziała, że Gael jej nie kocha a do Palomy i tak to nie docierało. Rozumiem miłość ale normalna dziewczyna tak by się nie poniżała wiedząc jeszcze, żę kocha jej przyjaciółkę.