PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1653
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

Witam. Mam pytanie o dalsze losy Dolores, czy będzie kiedyś z Brauliem, a może z Horaciem? Czy będzie miała dzieci i będzie nareszcie szczęśliwa ponieważ według mnie bardzo zasługuje na poprawę swojego losu, taka dobra duszyczka z niej.
Pozdrawiam wszystkich fanów serialu:)

Natasza882

bedzie z brauliem , i bedzie w ciazy z nim

ocenił(a) serial na 8
yecur

Dziękuję za odpowiedź:) Bardzo mnie ta wiadomość ucieszyła.

użytkownik usunięty
yecur

a to fajnie , pozytywna i fajna postać

ocenił(a) serial na 7
yecur

Dla mnie beznadziejnie. Tak myślałam, że tak będzie. Jeszcze może tamta umrze, żeby mogli wziąć ślub kościelny by było po bożemu. A tacy jak Braulio są najgorsi niby kocha jedną, a pewnie z ochotą korzysta z ciałka żony. Nie podoba mi się też ta sytuacja z synem Toni: że jaki ojciec taki syn.

użytkownik usunięty
Selena_Evrillo

domyślam się że Tonia umrze i wtedy się znowu zejdą

ocenił(a) serial na 8
Selena_Evrillo

Dobrym pomysłem byłoby żeby Braulio był z Tonią która też go kocha, a Dolores mogłaby być z Horaciem. Tylko scenarzyści zrobili już z Horacia mordercę. Wielka szkoda bo to bardzo przystojny aktor i mogli zrobić że przeszedł przemianę pod wpływem miłości. Też mi się nie podoba że syn Toni tak bardzo przypomina z charakteru tego wrednego Gabina, ale może później zmieni się w fajnego bohatera.

Natasza882

jest to sympatyczna postać , a ja jeszcze lubię służącą Alfonsiny , taka miła jest i do tego bardzo ładna ;)

ocenił(a) serial na 8
Blab

Zgadzam się z Tobą to bardzo ładne aktorki i dobrze grają swoje role:) Tonia jest pracowita i jest bardzo dobrą matką, tylko nie podoba mi się że ona często dokucza złośliwie Dolores, przecież swój cel osiągnęła ukradła jej narzeczonego. Ma męża i syna a Dolores nie ma nic.

Natasza882

serio tak zrobiła? w ogóle nie miałam pojęcia że ona ma męża :D nie oglądałam jakis czas

ocenił(a) serial na 4
Natasza882

Może mi ktoś powiedzieć, dlaczego Braulio ją zostawił wybrał tę drugą? Akurat nie oglądałam tych odcinków.

ocenił(a) serial na 8
Hadley

To Dolores zostawiła Braulia, skłamała że nie kocha go już. Prawdziwy powód był taki że Braulio po ślubie chciał wyjechać z miasta, a Dolores nie chciała, ponieważ bardzo kochała Elisę, nie chciała zostawiać jej samej widząc że tata ją nie kocha. Dolores poświęciła swoje szczęście dla Elisy. Elisa o tym poświęceniu dowiedziała się od Blanki. Tonia zawsze kokietowała Braulia i polowała na niego i swój cel osiągnęła.

ocenił(a) serial na 4
Natasza882

Dziękuję bardzo :)

ocenił(a) serial na 8
Hadley

Pozdrawiam:)