Witam. Mam pytanie o dalsze losy Dolores, czy będzie kiedyś z Brauliem, a może z Horaciem? Czy będzie miała dzieci i będzie nareszcie szczęśliwa ponieważ według mnie bardzo zasługuje na poprawę swojego losu, taka dobra duszyczka z niej.
Pozdrawiam wszystkich fanów serialu:)
Dla mnie beznadziejnie. Tak myślałam, że tak będzie. Jeszcze może tamta umrze, żeby mogli wziąć ślub kościelny by było po bożemu. A tacy jak Braulio są najgorsi niby kocha jedną, a pewnie z ochotą korzysta z ciałka żony. Nie podoba mi się też ta sytuacja z synem Toni: że jaki ojciec taki syn.
Dobrym pomysłem byłoby żeby Braulio był z Tonią która też go kocha, a Dolores mogłaby być z Horaciem. Tylko scenarzyści zrobili już z Horacia mordercę. Wielka szkoda bo to bardzo przystojny aktor i mogli zrobić że przeszedł przemianę pod wpływem miłości. Też mi się nie podoba że syn Toni tak bardzo przypomina z charakteru tego wrednego Gabina, ale może później zmieni się w fajnego bohatera.
jest to sympatyczna postać , a ja jeszcze lubię służącą Alfonsiny , taka miła jest i do tego bardzo ładna ;)
Zgadzam się z Tobą to bardzo ładne aktorki i dobrze grają swoje role:) Tonia jest pracowita i jest bardzo dobrą matką, tylko nie podoba mi się że ona często dokucza złośliwie Dolores, przecież swój cel osiągnęła ukradła jej narzeczonego. Ma męża i syna a Dolores nie ma nic.
Może mi ktoś powiedzieć, dlaczego Braulio ją zostawił wybrał tę drugą? Akurat nie oglądałam tych odcinków.
To Dolores zostawiła Braulia, skłamała że nie kocha go już. Prawdziwy powód był taki że Braulio po ślubie chciał wyjechać z miasta, a Dolores nie chciała, ponieważ bardzo kochała Elisę, nie chciała zostawiać jej samej widząc że tata ją nie kocha. Dolores poświęciła swoje szczęście dla Elisy. Elisa o tym poświęceniu dowiedziała się od Blanki. Tonia zawsze kokietowała Braulia i polowała na niego i swój cel osiągnęła.