PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1653
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

Pytanie

ocenił(a) serial na 7

Zastanawia mnie jaki dokument spaliła Alfonsina, skoro to nie był testament Rosenda, to co to mogło być, bo jakoś chyba się to nie wyjaśniło, czy może ja coś przeoczyłam?

ocenił(a) serial na 10
Sathiya

Wyjasnilo sie.
Alfonsina dlugo nie mogla zajsc w ciaze, kiedy Gabino zostal sierota, Rosendo chcial go adoptowac.
Kiedy w koncu Alfonsinie udalo sie zajsc w ciaze, szybko wycofali papiery o adopcje.
Papiery zwiazane z adopcja palila Alfonsina.

Troche to bez sensu wedlug mnie ....

ocenił(a) serial na 8
dropsik417

dokładnie bez sensu takie z igły widły

dropsik417

Mogło chodzić nie tyle o dokumenty adopcyjne co o jakies pelnomocnictwo dla gabina, uznanie go za syna, ewentualni testament, w ktorym był uwzględniony xd a Lucio po prostu to tak pokrętnie wytlumaczyl xd chociaz kto wie, moze to byla sciema, bo po prostu chcial dodatkowo gabina wkurzyc.

ocenił(a) serial na 9
dropsik417

Jakoś nie chcę mi się wierzyć, że po pierwsze trzymaliby takie papiery przez tyle lat, skoro nie były im już potrzebne, a po drugie pierwsze co zrobiła Alfonsina po śmierci męża to poleciała palić papiery adopcyjne Gabina. Beznadziejne wytłumaczenie ;/
Ja byłam przekonana, że to mogłyt być papiery rozwodowe, które Rosendo zostawił przed wyjazdem Alfonsinie albo coś w tym stylu.

Borysoth23

No tak, bo wtedy nie dostalaby majątku, to pasuje. Więc pewnie faktycznie Lucio wymyślił to, żeby dobić Gabina xd

ocenił(a) serial na 10
pringles

Wszystko ma sens.
Szkoda tylko, ze tak pokretnie to "wyjasnili", a praktycznie nie wyjasnili WCALE :/
Mozemy sobie chociaz pogdybac :)
Jeszcze troche i nadejdzie TA PORA .... a tu Ukryta milosc ... buuu :/

użytkownik usunięty
dropsik417

dobrze że tego nie zrobili , ale by mieli synalka

ocenił(a) serial na 7
dropsik417

Aha dzięki za odpowiedź:)