Mam pewne pytanie,może nie jest ono związane z ww serialem ale wiem,że jest tu dużo
osób,które ogląda telki i może będą mogli mi pomóc.chodzi mi o pewien serial który był u nas
emitowany dawno temu(niestety nie pamiętam ani tytułu ani nawet nazwisk bohaterów).wiem
tyle,że był tam taki chłopak,chyba projektant mody,chyba był gejem,często nosił białe ubrania i na
końcu serialu z tego co pamiętam umarł albo na białaczkę albo na hemofilię.czy ktoś z was może
pamięta jaka to była telenowela i na co umarł ten chłopak?za wszelkie sugestie z góry dziękuję:)
Na razie nie wiem. Wiesz może jaki kraj produkował tą telenowelę i mniej więcej w jakich latach była nagrywana? Może pamiętasz nazwiska aktorów, którzy tam grali lub chociaż jakiegoś aktora widziałeś w innej telenoweli jak tak to jakiej i jakiego?
Była to telenowela Cristina(org El Privilegio del amar) produkcji Meksykańskiej,nadawana przez TVN pod koniec lat 90-tych. Wiem już który to był koleś, nazywał się do serialu Alonso del Angel. Wiem,że chorował na jakąś chorobę przez którą na końcu telki umarł i przez którą miał częste krwotoki z nosa, nie wiem tylko czy to była białaczka czy hemofilia?