Hej ! :) szukam pewnego serialu emitowanego w latach około 98-2003 max . Pamiętam ,że była
tam jakby kobieta w ciemnych włosach, długich i ona uprawiała czary....jakieś kontakty z diabłem i
miała romans (?) z pewnym facetem ,który ją odrącił, coś jej zrobił. Potem on miał wypadek ,leżał
w szpitalu...ona chyba też była w szpitalu i wyszła z ciała, miała krzyż i położyła go na nim. Tym
facetem był najprawdopodobniej aktor Cesar Evora. Przepatrzyłam jego filmografie ale nie
potrafie rozpoznać tego filmu.
Niestety to na pewno nie jest ona :( Chociaż tak na marginesie wspomne ,że Zaklęte serce to jeden z mopich ulubionych seriali :)
szukam serialu z ok. 2008 roku przygodowy kostiumowy wiecie walki takie jakby sredniowiecze troche z robin hooda blondynka panuje chyba w swoim królestwie miala brac slub ale cos sie stało i obalili ja z tronu musiała pracowac w kamieniolomie -pamietam ze mówiono ze jesli znajdzie sie jakies drogocenne kamyki mozna sie stamtad wydostac ----ta dziewczyna pomagała wielu osobom w tej kopalni czy kamieniołomie była wojownicza waleczna miała chyba długie włosy na poczatku serialu a potem jej scieli mieczem czy cos :) z góry dziekuje :)