Krążą plotki, że w jesiennej ramówce TV4 będą aż 2 nowe telenowele. Wśród faworytów wymieniane są hitowe meksykańskie seriale: La Tempestad, Que bonito amor, Amor verdaderos oraz Mentir para Vivir (Kłamać aby żyć).
Oby nie puścili La Tempestad i Que bonito amor czytałam o nich i jakoś mi się nie spodobały ale kolejne dwie mogły by być :)
Wolala bym zeby poszla jedna po drugiej, na dwie na raz nie wiem czy bede miala czas :/
Ktoś się znajdzie że będzie nagrywał i wstawiał w online tylko teraz trzeba czekać co będzie we wrześniu.
1 ,2 i 4 zapowiadają się super ,genialna obsada :D
William Levy ,Danna Garcia , David Zepeda ! Niech puszczą któryś z tych !
Więc nie puszczą tego fantastycznego z Mattie Peroni (czy jak to sie ona nazywa ) ?
Jeśli puszczą "que bonito amor" na pewno obejrzę :D Może "Kłamać aby życ". Też czytałam ,że jest prawdopodobieństwo "cachito de cielo" fajnie by było gdyby to wykupili.
Mentir para vivir <33
Ale najlepiej by było gdyby dali "Sidła namiętności" Czekam na to od kilku lat ;_;
kojarze LA TEMPESTAD a resztę nie bardzo więc trudno mi powiedziec ale znając życie i tak będę oglądac to co puszczą hehe
Osobiście lubię Zepede, więc mogliby puścic z nim kolejny serial. Gość jest dobry, nie nudzi się wbrew pozorom. Dawno nie było też serialu z Levym, więc z nim też mogą puścić. Jak puszczą z Jorge Salinasem również będę zadowolony :) Najmniej do gustu przypadł mi
Amor verdaderos
A ja bardzo chciał Cachito de Cielo z Mattie Peroni nie wiem jak wy ale tak mi.
http://www.filmweb.pl/serial/Amores+Verdaderos-2012-658219/discussion/%3A%29,209 6428
tez uwielbiam Davida a Levy gra w LA TEMPESTAD więc jest szansa go znowu zobaczyć