PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1653
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

Dlaczego w programie zauwazylam jako nastepny serial znowu Ukryta milosc?? Powtorki beda??
nie czaje totalnie...?

użytkownik usunięty
Samarrita

tak, będzie powtórka ...niestety

przeciez to totalnie bez sensu... telenowele im sie skonczyly?

już by mogli powtórzyć ,, gorzką zemstę '' lub serial z Natalią Oreiro ,,AMANDA O'' bo tego nie puścili w TV4 ... bo po co!!! ale nie to co leciało chwilę temu , jeżeli ktoś zna e-mail do TV4 to zaraz napiszę!!! wszystko oglądnę tylko nie ,,ukrytą miłość '' to jest bez sensu ... zwłaszcza że teraz seriale puszczają tylko na TV4 wcześniej miałam wybór na innych kanałach co chce oglądać ....jestem wkurzona.

użytkownik usunięty
nadia_21

dokładnie , z chęcią obejrzałam jakąśdawną telkę np. Esmeralde , Paulinę czy Gorzką Zemste a nie kurde powtórki

Ja to samo... :(

użytkownik usunięty
Camilla3

te dawne telki były super , fajnie byłby obejrzeć

ocenił(a) serial na 5

pewnie kupili licencje na kilkakrotną emisje i teraz będą powtórki. Zresztą w zasadzie to każdą telenowelę przynajmniej jeden raz powtarzają, tak bylo chocby ostatnio z "Zaklętą miłością" i Triunfo del amor...

ocenił(a) serial na 5
supermonkey

ostatnio w zasadzie kupowali same nowości i w zasadzie to co leciało w meksyku to zaraz było u nas, ale niestety puszczanie starych telenowel może im się nie opłacic. Ja z chęcią bym zobaczyła, ale nie każdy lubi takie
"odgrzewane kotlety"

ocenił(a) serial na 10
supermonkey

I Morze miłości , Zbuntowani.

nadia_21

zgadzam się, mogliby powtórzyć coś co leciało pare,lat temu, a nie parę miesiecy temu... ;/

marta150391

w google wpiszcie TV4 i wyjdzie wam oficjalna strona a na samym dole jest e-mail do TV4 piszcie skargi im więcej tym lepiej.....

ocenił(a) serial na 10
nadia_21

a ja napiszę skargę o to,że pod koniec zaczęli puszczać tylko 1 odcinek!

Agencik22

Brakuje mi tego drugiego, bo jeden to za szybko zlatuje, ale w sumie dzięki temu telka będzie trwała dłużej :)

ocenił(a) serial na 10
Camilla3

Jak dla mnie to nie powinni tak robić raz dwa potem jeden, co to cyrk czy co.

Samarrita

Mogliby chociaż powtórzyć Kiedy Się Zakocham ale nie Ukrytą Miłość przecież to było niedawno :/

Blab

jakby puscili Zakazane uczucie to juz by bylo jakos inaczej... nie czaje tych ludzi, co tam pracuja.

Blab

będzie kiedy sie zakocham o 9.30 codziennie po Otchłani namiętności, a Ukryta milość bedzie leciec po poludniu

ocenił(a) serial na 10
Samarrita

Zbuntowanych by mogli puscic! :D ale mi sie wydaje ze to powtarzają dlatego że idą wakaje, a w wakacje zawsze są powtórki..

użytkownik usunięty
lovemessages

o Zbuntowani...mogłoby być , bo co prawda oglądałam ale było spoko

ocenił(a) serial na 10

Napisałem wyżej że były już 2 razy Zbuntowani.

użytkownik usunięty
Zbuntowany_RBD

no to nie wiem , ale np Esmeralde, Rosalinde , Marie z przedmięścia mogliby puścić

Oglądałaś Marię z Przedmieścia? :D Jak tak to fajnie, bo z kim bym nie gadała to akurat tej telki nie pamięta...

użytkownik usunięty
Camilla3

tak dawno temu jak miałam możę z 8 lat ale była tak super że mam do niej sentyment

Ja miałam jakoś około 5, ale była to pierwsza telenowela, którą oglądałam, więc też bardzo zapadła mi w pamięć. Podobnie jak Maria Celeste :)

użytkownik usunięty
Camilla3

o tak ,wtedy zaczęła się moja przygoda z telkami , to były czasy ...a Celeste teraz na Polonii leci

Tak? Nie wiedziałam nawet. Obejrzałabym :)

użytkownik usunięty
Camilla3

dawniej to oglądałam teraz już nie mam czasu bo trzeba się uczyć hehe

ocenił(a) serial na 8

Też dla mnie jest to dziwne że od nowa puszczają no ale cóż czasem tak jest ;/

użytkownik usunięty
Olimpia_Delacour

no szkoda trzeba do września poczekać

użytkownik usunięty
Samarrita

Jak dla mnie Ukryta miłość może być ;pp Jedna z moich ulubionych telenoweli c:

ocenił(a) serial na 6
Samarrita

Nie, tylko nie Ukryta miłość :/ po tak dobrej telenoweli jak Otchłań namiętności powinni dac cos lepszego, bo Ukryta miłośc jest naprawde kiepska według mnie