Dlaczego w programie zauwazylam jako nastepny serial znowu Ukryta milosc?? Powtorki beda??
nie czaje totalnie...?
już by mogli powtórzyć ,, gorzką zemstę '' lub serial z Natalią Oreiro ,,AMANDA O'' bo tego nie puścili w TV4 ... bo po co!!! ale nie to co leciało chwilę temu , jeżeli ktoś zna e-mail do TV4 to zaraz napiszę!!! wszystko oglądnę tylko nie ,,ukrytą miłość '' to jest bez sensu ... zwłaszcza że teraz seriale puszczają tylko na TV4 wcześniej miałam wybór na innych kanałach co chce oglądać ....jestem wkurzona.
dokładnie , z chęcią obejrzałam jakąśdawną telkę np. Esmeralde , Paulinę czy Gorzką Zemste a nie kurde powtórki
pewnie kupili licencje na kilkakrotną emisje i teraz będą powtórki. Zresztą w zasadzie to każdą telenowelę przynajmniej jeden raz powtarzają, tak bylo chocby ostatnio z "Zaklętą miłością" i Triunfo del amor...
ostatnio w zasadzie kupowali same nowości i w zasadzie to co leciało w meksyku to zaraz było u nas, ale niestety puszczanie starych telenowel może im się nie opłacic. Ja z chęcią bym zobaczyła, ale nie każdy lubi takie
"odgrzewane kotlety"
w google wpiszcie TV4 i wyjdzie wam oficjalna strona a na samym dole jest e-mail do TV4 piszcie skargi im więcej tym lepiej.....
Brakuje mi tego drugiego, bo jeden to za szybko zlatuje, ale w sumie dzięki temu telka będzie trwała dłużej :)
Jak dla mnie to nie powinni tak robić raz dwa potem jeden, co to cyrk czy co.
jakby puscili Zakazane uczucie to juz by bylo jakos inaczej... nie czaje tych ludzi, co tam pracuja.
będzie kiedy sie zakocham o 9.30 codziennie po Otchłani namiętności, a Ukryta milość bedzie leciec po poludniu
Zbuntowanych by mogli puscic! :D ale mi sie wydaje ze to powtarzają dlatego że idą wakaje, a w wakacje zawsze są powtórki..
no to nie wiem , ale np Esmeralde, Rosalinde , Marie z przedmięścia mogliby puścić
Oglądałaś Marię z Przedmieścia? :D Jak tak to fajnie, bo z kim bym nie gadała to akurat tej telki nie pamięta...
tak dawno temu jak miałam możę z 8 lat ale była tak super że mam do niej sentyment
Ja miałam jakoś około 5, ale była to pierwsza telenowela, którą oglądałam, więc też bardzo zapadła mi w pamięć. Podobnie jak Maria Celeste :)
o tak ,wtedy zaczęła się moja przygoda z telkami , to były czasy ...a Celeste teraz na Polonii leci
Też dla mnie jest to dziwne że od nowa puszczają no ale cóż czasem tak jest ;/