Co się z nim stanie na końcu telenoveli czy bedzie uwazał braulia za ojca ????
Ja na miejscu Braulia nie chciałabym mieć nic do czynienie z takim wstrętnym bachorem. Wychował go, utrzymywał a ten nie okazuje szacunku...
niie wiem co z nim będzie ale wkurza mnie , dowiedział się że Gabino jest jego ojcem i od razu ma w dupie Braulia który go wychował
Braulio odejdzie od niej i zejdzie się z Lolitą. Tak myślę. I dobrze, po co go oszukiwała i wrobiła w ojcostwo?
tylko co z Tonią ??? no racja niepotrzebnie go oszukiwała bo i tak by się z nią ożenił i uznał dziecko
ale wtedy nie bylo by pretekstu na końcu telki do rozejścia się....a tak dzieki temu że go oszukala będzie mógł spokojnie od niej odejśc hahaha
Chyba mu naprawdę na niej zależy, tak się przejął w szpitalu, Gabino jak zwykle zwiał a Braulio z nim siedział, może teraz Vincente przejrzy na oczy i zrozumie kto jest dla niego prawdziwym ojcem? Mam nadzieję...
ciekawe czy Sabrina będzie z Vincente ? ale chyba nie , jakoś nie pasują do siebie
Wątpię, on za młody do niej, poza tym ona raczej nie przepada za nim... No chyba, że stanie się cud i Vicente się zmieni i wtedy jej zaimponuje.