Czy ktoś wie może czy wspomniano w telce ile lat miał Gael, gdy go zostawiono i opiekował się nim ksiądz. Pytam, bo dziś ksiądz Lupe powiedział w rozmowie z Ingrid, że minęło 20 lat odkąd go zostawiła? Więc wtesy łatwo byłoby nam obliczyć ile ma teraz lat Gael i reszta przyjaciół :P
Nie było wspomniane, ale mógł by mieć np. 8, chociaż wtedy dziwne, żeby nie kojarzył Ingrid, więc może miał z 5, więc teraz miał by 25, tak jak Damian i Paloma, a Elisa 23, bo jak byli dziećmi to Elisa wyglądała na najmłodszą z nich.
Myślałam, że został porzucony odrazu po narodzinach....
Szkoda, że nie wspominają nic o wieku bohaterów...:P
Bardzo ciekawi mnie postać Ingrid... ciekawe po co wróciła do La Ermity do syna... jaki miała w tym interes, bo na pewno nie zrobiła tego z poczucia winy, miłości do niego itp. Przynajmniej tak uważam :P Zastanawia mnie również dlaczego nie troszczy się o córkę. Widać to było na początku ich wątków a potem podczas jej wypadku. Zachowywała się tak, jakby chciała aby jej córka umarła, nie chciała również udzielić jej pomocy... Myślę, że chodzi jej o pieniądze i wygodne życie.... Ale to takie moje gdybanie :P czekam z niecierpliwością na kolejne losy bohaterów :))