PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1653
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

Wiek Damiana a Elisy

ocenił(a) serial na 7

chyba studia nie wpłyneły zbyt pozytywnie na wygląd Damiana, teraz ma 38 lat a Elisa 24, mogłi wybrac młodszego aktora tym bardziej, że w wczesniejszych odcinkach wszyscy byli rówiesnikami/

Ewka85

a ty kogo bys dala na miejsce zepedy?????bo jakos nie znam fajnego meksykanskiego aktora w tym wieku co elisa

ocenił(a) serial na 6
Ewka85

Niby,tak ale jak mu się przygladam to mam wrażenie że coś majstrował przy buźce,bo taki wyprasowany mi się wydaje;-),poza tym mogli dac chociażby tego który grał patricia w ukrytej miłości

tojaag

dla mnie zepeda jest fajny :)) mysle ,ze ta roznica wieku jakos nie razi

ocenił(a) serial na 6
yecur

Ja też go lubię,spoko jest,ale gdyby mieli zmienić to tamten też by mi pasował:-) a zapeda wiecznie młody,jak aktorzy w tych serialach,lata lecą a oni nic się nie zmieniają. Wogóle moim zdaniem wygląda nawet mlodziej niż w osaczonej,może schudł ?

ocenił(a) serial na 8
Ewka85

Zgadzam się. Strasznie mnie to irytuje że dali takiego starca do takiej młodej dziewczyny. Sorry ale jednak różnica wieku jest widoczna, ten Pan niestety wygląda na prawie czterdziestoletniego choćby nie wiem jak i czym się wyprasował jak to niektórzy tu sugerowali. W ogóle postarzanie aktorów przez Televisę mnie miażdzy - założy taki aktor okulary i już ma mieć 10 lat więcej... Niania Alfonsiny wygląda młodziej niż Damian ;)

Salvia

Nie przesadzajmy, żaden z niego starzec, może dwudziestolatkiem nie jest, ale pomimo wszystko jest bardzo przystojny i pasuje do tej roli. A pomimo, że między nim, a Boyer jest duża różnica wieku, to tak bardzo się to nie rzuca w oczy. Ja osobiście jestem z niego zadowolona.

ocenił(a) serial na 3
Camilla3

Według mnie Zapeda jest trochę za stary do Boyer. Ja bym dała do roli Damiana np. Alfonso Herrera albo Jose Ron i jeszcze by się nadawał według mnie Alfonso Dosal. Z nimi wyglądałaby lepiej, ale zobaczymy może się przy zwyczaje. W sumie w telci "Zakazane uczucie" jakoś mi nie przeszkadzała, że między Aną Paulą a Rogeliem jest 18 lat różnicy, ale tam przynajmniej było wiadomo, że nie są oni w jednym wieku. Natomiast w "Otchłań namiętności" powinni dobrać innego aktora do roli Damiana, gdzyż ma być rówieśnikiem Elisy, Palomy i Gaela moim zdaniem :)

Monia17

To raczej do roli Gaela dali takiego brzydala xddd szkoda ;d

Monia17

O nie, nie, mnie by absolutnie Ci nie pasowali, Alfonso kojarzy mi się tylko z Rebelde, a tych dwóch pozostałych nie lubię, więc dla mnie dobrze jest jak jest, miło mi oko zawiesić na Zapedzie ;p

ocenił(a) serial na 9
Camilla3

O ironio, David Zepeda dwa lata temu zagrał NASTOLATKA w telci LFDD i też całkiem dobrze to wyglądało, choć falom krytyki nie było końca:D mnie się bardzo podobał w roli Ivana:)

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

Starzec nie, ale w porównaniu do Boyer jest stary, na upartego (powtarzam na upartego) mógłby być jej ojcem :P Ja tam różnicę widzę, szczególnie w czołówce jak przytula ją pod drzewem i jest pokazany z profilu. Jego atrakcyjności nie kwestionuję, broń Boże, jednak trochę realizmu, nie można się opierać tylko i wyłącznie na tym czy aktor jest przystojny - musi także pasować do danej roli..

Salvia

jak to jej ojcem?on ma 39 ona 25 ") to musialby miec 14 lat lol:) to chyba ja powinni zmienic na jakas starsza aktorke ,np hmm np ane brende ,w sumie duet zepeda ana brenda bylby mysle calkiem fajny ,ona wyglada dojrzalej niz boyer

yecur

z innej beczki chcialabym by puscili ta telke:)) fabula przynajmniej nieco inna:))

yecur

http://www.novela.pl/emperatriz/

yecur

moze i tak... ale ona w swojej grze aktorskiej jest taka... sztywna. Nie przekonala mnie za bardzo jednak w duecie z Rogeliem ;P

Salvia

Oczywiście, że nie można, zgadzam się, no, ale tutaj akurat jakoś mnie ta różnica nie razi. :) Nic nie poradzę, hehe.

ocenił(a) serial na 8
Salvia

Aktorka grająca nianie Alfonsiny czyli Antonie ( Vanessa Arias ) ma 30 lat . A aktor grający męża Antoni Braulio ma 48 . Poprostu mega zabawne jest to jak oni wiekowo dobierajom aktorów .
Jak dlamnie zamiast Zepedy mogli by dać Arona Diaza , ma on 30 lat i jest bardzo przystojny .

Ewka85

to jest Televisa, tego nie idzie ogarnąć xD
Damian przez te wszystkie lata postarzał się dwa razy bardziej niż Elisa, dzieciaki dorosły ale reszty czas nawet nie ruszył xD Służąca Damiana z synem wygląda jak z młodszym bratem, ojciec Elisy nawet nie przysiwiał, podobnie jak cała reszta. A matka Damiana w nowej fryzurze wygląda nawet młodziej, niż "przed laty" xD

ocenił(a) serial na 6
girl_with_tattoo

Tam nikt sie nie postarzal tylko dzieci:)

ocenił(a) serial na 9
Mother_Earth

Zgadza się he no cóż mogli wcześniej pomyśleć aby wszystkich odmłodzić by potem jakoś to wyglądało ;p a tak niania Elisy nie jest np. dużo od niej starsza (tzn. tak to wygląda) he
Ale z innej beczki... czy Damian też wydaje Wam się takim sztywniakiem? taki jakiś inny jest. Minęło sporo lat ale chyba powinien pamiętać, że miał przyjaciół... A widać, że nawet nie ciągnie go aby ich odwiedzić ;/ jak wyjeżdzał to byli dla niegoo wszystkim... Zmienili się i ich życie też ale jakieś wspomnienia na pewno pozostały...

madzia124

Też tak myślę, fakt, że minęło wiele lat, ale w momencie jak wyjechał byli już dużymi dziećmi, więc dziwne, że teraz nie czuje sentymentu i chęci rozmawiania z dawnymi przyjaciółmi.

Camilla3

A ja bym się wcale nie zdziwiła, gdyby się okazało, że Alfonsina tam namieszała. Już nyły sceny, np. jak mały Gael chciał nr telefonu do szkoły, po co go brał, skoro nie zadzwonił? albo zdziwiona mina Damiana jak ksiądz mu wypomniał, że napisał żadnego listu...

girl_with_tattoo

Tak to prawda, albo jak zagadywała Damiana, żeby nie zadzwonił do Florencji, ale jak zaczął mówić o Elisie, to nagle stwierdziła, żeby może jednak poszedł dzwonić. Rozdaje karty jak sama chce.

Camilla3

A co do Florencji, to jak ją widzę, to od razu mi się wydaje, żę będą z nią same problemy xD

girl_with_tattoo

bo pewnie beda :D ona ma cos takiego w sobie hehe

Samarrita

Nooo, też mam wrażenie, że namiesza ostro. ;p

Camilla3

biedna Elisa :D

a co myslicie o tej akcji z daniem sobie z liscia miedzy Elisa a Alfonsina?

Samarrita

Elisa dobrze zrobiła, niech Alfonsina wie, że nie da sobie w kaszę dmuchać, chociaż jedynie może to wykorzystać przeciwko Elisie i to już gorzej...

Camilla3

wykorzystać wykorzysta na pewno. Jak nie to, to wymyśli coś innego. Ale Elisa dobrze zrobiła, jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie :)

Ewka85

Damiana bys wymienila?? Chyba zartujesz ;PP

ocenił(a) serial na 9
Ewka85

Zepeda jest fajny i pasuje do tej roli..i mimo,że ma 38 lat wg mnie wygląda na 30 :)