Nie rozumiem waszej krytyki głównych bohaterów. Według mnie Zepeda i Boyer graja dobrze, ładnie razem wyglądają a co najważniejsze wreszcie widać jakąs chemie nie to co w przypadku Luciany i Rodriga. Elisa nie jest jakąś sierotką marysią, przeciwnie potrafi się bronić i nie daję sobą pomiatać. Kolejny plus to styl ubierania się, wreszcie główna bohaterka nie chodzi ubrana jak wieśniaczka :) A telka sie jeszcze rozkręci to dopiero początek.
Nie lubię tych aktorów, mimo to podoba mi się gra Zepedy, ale Boyer to dla mnie pomyłka. Jest sztuczna nie tylko w grze aktorskiej, ale i z wyglądu. Taka "laleczka". Nie i już. Czekam jednak na rozwinięcie telki i przyznaję, że widać między nimi chemię i to mi się podoba :)
ja tez nie lubie boyer,znalazlam na necie jej fotki w bieliznie ,wyglada wrecz wulgarnie ,a nie artystycznie ,......zepeda jest super ,zawsze mi sie podobal ,ale ta dziewczyna mnie drazni
Cieszmy się, że to nie Gael (nie pamiętam naziwska aktora) gra główną rolę i byłby przeznaczony Elisie ;/ Nie wiem dlaczego ale denerwuje mnie on tymi swoimi ruchami, wymachuje za każdym razem rękoma podczas rozmowy. Wygląda jakby był jakiś nadpobudliwy, cały czas w ruchu. Denerwuje mnie to jakoś choć w miarę oglądania to zdenerwowanie jest mniejsza, pewnie kwestia przyzwyczajenia.
Nie mogę edytować. Chcę jeszcze dodać, że styl Elisy lepszy od stylu Luciany, ale nadal jest taki "wiejski" w porównaniu do Florenci. Jednak nie ma co się dziwić, Elisa pochodzi ze wsi, a Florencia z wielkiego miasta.
Ale mimo, że styl ma ,,wiejski" w porównaniu do FLorenici to jak dla mnie Elisa ma ładniejsze stroje i wygląda w nich super! ŁAdne są te jej bluzki i spódnicze, wszystko ładnie dobrane a co najważniejsze jak narazie ma codziennie inne stroje :P Zobaczymy jak to dalej będzie wyglądało :)
Ja mam to samo z początku jakoś nie bardzo mi pasowała, ale teraz uważam, że z Zepedą tworzą fajną parę, miło się na nich patrzy razem i jakoś nie przeszkadza mi różnica wieku między nimi, myślę, że tak bardzo to się nie rzuca w oczy.
Zgadzam się :)
Zepede bardzo lubię a Boyer nie znałam ale przypadła mi do gustu ;p
Czuć chemie ,miła odmiana po Rodrigu i Lucianie.
Ubrania też oczywiście plus :)
W końcu ktoś się ze mna zgadza :) Mam nadzieje, że ta telka będzie się rozwijać w dobrym kierunku i będziemy mieć dużo tematów do rozmów.....
nareszcie ktoś ma takie samo zdanie jak ja , absolutnie się zgadzam
tworzą fajny duet pasują do siebie widac między nimi przyciąganie , styl Elisy też mi odpowiada no i ma charakterek ... nie tak jak Luciana
Ludzie, Anquelique Boyer jest świetną aktorką, widziałam ją w TERESIE i ma ona wielki talent! Tym razem gra zupełnie inną postać i też jest super, ładnie też wygląda w nowej fryzurze i dłuższych włosach, tak młodziej i naturalniej:) Fajnie, że Elisa nie jest taką typową słodką główną bohaterka i ma charakter, też mi się podobało jak oddała Alfonsinie:) Bardzo się ucieszyłam gdy się dowiedziałam że zagra ona w Otchłani namiętności, byłam ciekawa jak wypadnie grając kogoś tak odmiennego od Teresy.
A Zepeda jest zabójczo przystojny:* Jest po prostu boski:* Nie mogę się na niego napatrzeć... Serial wciągnął mnie tak średnio i tylko dla Zepedy oglądam każdy odcinek. Poza tym jak zawsze gra świetnie i bardzo wczuwa się w rolę.
Podsumowując, jak dla mnie duet Boyer&Zepeda jest super i nie wymieniłabym ich na nikogo innego!
Jeśli kogoś bym wymieniła to tylko Gaela. Mógłby go zagrać np Christian de la Fuente.
100 % racji też oglądałam TERESĘ i rola genialna w każdym calu dlatego byłam ciekawa jak sobie poradzi jako pozytywna główna bohaterka i sie nie zawiodłam
Zepeda świetny uwielbiam tego aktora który sprawdziła się i jako czarny charakter ( ZAKLĘTA MIŁOŚĆ , KOBIETA ZE STALI ) i jako pozytywny bohater ( OSACZONA , MIŁOŚĆ I PRZEZNACZENIE )
i jeszcze jedno Zepeda jest mega HOT hehe
W Osaczonej do tej jego pozytywnej roli to bym się trochę sprzeczała. Tzn, wiadomo, że ogólnie teoretycznie był pozytywny, ale praktycznie to co wyprawiał niekiedy pozostawiało wiele do życzenia. Jednak co by nie mówić, bardzo go lubię :D No i hot jest, oj taaaaak!
no ten Maximiliano był dziwny niby dobry ale tez mu odwalało np. gwałt i ślub z Marcelą i te udawanie zmarłego
Gwałt był najgorszy, prawdę mówiąc po tej scenie to jakoś straciłam do niego sympatię, niby tak kochał Dianę, a rzucił się na nią jak zwierzę, jeszcze tak obrażał. Nie wiem czy będąc Dianą bym mu wybaczyła to...
no to było przegięcie noc go nie tłumaczyło , ja bym znienawidziła takie rzeczy są nie wybaczalne
Mnie też się podobają,a elisa jest naprawdę bardzo ładna,a co do ubioru to jednak wolalam styl Luciany,jak dla mnie w ostatnich odcinkach miała bardzo szykowne i fajne ciuchy,ale to już rzecz gustu...dla mnie Boyer trochę tak westernowo i trochę na siłę takie mega hiper dekolty( nie żebym była jakaś święta) ale nawet mąż który czasem zerknie,też zauważył że ona ma prawie cycki na wierzchu:)