PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1658
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

aktorzy

ocenił(a) serial na 4

ogladam i ogladam i czasem sie zastanawiam czym ci aktorzy śa wysmarowani, a szczególnie ta Carmina?

Rodrigo2000

Carminę to chyba jakimś pudrem koloru czerwonej cegły wysmarowali ;p

ocenił(a) serial na 4
Lenkaaa_93

może to jakiś specjalny krem z wyciągiem papryki z plantacji. Może oni wszyscy są nasiąkniecie papryką. Zobaczymy co w dalszych odcinkach, może się okaże że plantacja zatruwa lokalną wodę. Wszystko możliwe:))

ocenił(a) serial na 9
Rodrigo2000

heheheh bardzo prawdopodobne mnie tez to dziwi że wszyscy wyglądają jakby sie czymś wysmarowali i to moze naprawde papryką a w szczegulności to ta ciotka Carmina :P

ocenił(a) serial na 4
Narcyz123

dlatego Carmina chodzi do lekarza na badania bo jest ciągle ostra jak papryka:)))

ocenił(a) serial na 4
Rodrigo2000

i uważam ze Elisa pomimo ze mam być pozytywną postacią jest trochę nerwowa i agresywna to tez pewnie od papryki

Rodrigo2000

Bardzo prawdopodobne xD

Lenkaaa_93

i powinna miec inny kolor wlosow:) bo ten jest okropny ,ladniej wygladala w teresie

ocenił(a) serial na 4
yecur

to prawda

ocenił(a) serial na 4
Rodrigo2000

to początek serialu może z czasem kolor włosów jej się zmieni:))) pamiętajmy że jest możliwości zatrucia wody papryką:)

Rodrigo2000

nie zmieni:) ogladnelam juz dawno final:))

ocenił(a) serial na 4
yecur

ciiiiiiii cho sza!!!!

Rodrigo2000

:))))) juz nic nie mowie ,to tylko kolor wlosow lol:)

ocenił(a) serial na 9
Rodrigo2000

nic nigdy nie wiadomi :))))

użytkownik usunięty
yecur

wg mnie lepiej wygląda w tych.. w teresie bardzo blado wygladała w ciemniejszych :/

użytkownik usunięty
Rodrigo2000

hehe coś w tym jest nie lubię tej Carminy nie dośc że straszny swą twarzą to jeszcze cycki ma ciągle wywalone na wierzch

ocenił(a) serial na 4

A ja ją uwielbiam :) mam wrażenie, że w końcu jakiś prawdziwy czarny charakter :)

ocenił(a) serial na 4
Rodrigo2000

Aktorka grająca Carminę, odkąd pamiętam zawsze miała taką trochę pomarańczową twarz. Pewnie za dużo solarium.

użytkownik usunięty
Hadley

fakt, pamietam gdy grała Fride tez była taka.. a to było jaks czas temu

ocenił(a) serial na 4

Dokłanie, jako Fridę miałam ją na myśli :)

ocenił(a) serial na 6
Rodrigo2000

Carmina po prostu ma kolor ziemi,ona cały casz chodzi na spacery może taża się w tym czerwonym piachu;)

ocenił(a) serial na 4
tojaag

w piachu się migdali z doktorkiem:)))

użytkownik usunięty
Rodrigo2000

hehehe ale już go olała bo nie chciał tych wyników podmienić ale spokojna główka z Gabinem teraz będzie się migdalić

Rodrigo2000

Też się nad tym zastanawiałam, hehehe. Strasznie wygląda, ale ksiądz w sumie też pomarańczowy jest :P
Taa... Carmina to by się z każdym migdaliła jakby mogła, ale dla swoich celów, a Augusto... jak zwykle niewzruszony, niczym mumia :D

ocenił(a) serial na 9
Camilla3

no taka mumia ten Augusto hehehe cały czas tylko ponury i zgorzkniały a ciekawe kiedy wyjdzie na jaw ze to ta Carmina miała romans z Rosendem a nie mama Elisy moze wy wiecie

Narcyz123

Nie mam pojęcia, ale skoro chrzestna Elisy wie już, to może niebawem :)

ocenił(a) serial na 9
Camilla3

ALE CHYBA NIE BO TA CHRZESTNA ZGINIE W WYBUCHU BOMBY TAK CZYTAŁAM NA NECIE TERAZ NIEBAWEM ZGINIE ONA CHYBA W TYM TYGODNIU

ocenił(a) serial na 6
Narcyz123

Jutro zginie,a to miał zginąć ten jej mąż,ale przypadkiem ona tam będzie,już mi jej szkoda. I pewnie nie zdąży nikomu powiedzieć,i znowu carmina będzie górą

ocenił(a) serial na 4
tojaag

kurde!!! nie mówcie co będzie!!! to bezsensu. cieszmy się oglądaniem i rozmawiajmy co widzieliśmy a nie co zobaczymy!!!

ocenił(a) serial na 4
Rodrigo2000

íjoroba!

ocenił(a) serial na 9
Rodrigo2000

Dokładnie! a jeśli chcemy to stwórzmy osobne forum SPOJLER i juz :)

użytkownik usunięty
Rodrigo2000

tak dokładnie bo inaczej oglądanie nie ma sensu

Rodrigo2000

ładną skórę ma chyba tylko Florencia. ogólnie to na jej miejscu każda babka by już dawno straciła cierpliwość. przyjeżdża na wieś ze swoim narzeczonym i mają wziąć ślub a tu nagle on lata za swoją miłością z dzieciństwa. no ludzie to już jest nudne. tak samo jak w URPEA Rodrigo postąpił z Galą

ocenił(a) serial na 9
Blab

Są właśnie niektóre momenty, które mi się kojarzą właśnie z Ukrytą miłością

ocenił(a) serial na 6
madzia124

W każdej tych telek są podobne i łączące je momenty,no bo na ile sposobów mozna pokazać że dwoje ludzi się zakochuje i cały swiat jest przeciwny...?

użytkownik usunięty
tojaag

taki już urok telek , ta tematyka będzie zawsze telkach

ocenił(a) serial na 9
Blab

Mi zawsze szkoda takich pozostawionych kobiet ..Gali ,Florencji..

pati1109

zgadzam się. to jest podłe. ja bym bardzo się zdenerwowała gdyby facet zawracał mi głowę kilka lat a potem mnie zostawił przed ślubem. to jest po prostu świństwo i brak kultury

ocenił(a) serial na 8
Blab

Mnie też się nie podoba zachowanie Damiana.. Tak Florencję kochał niby przez tyle lat, byli razem a tu nagle wraca na wioskę i lata za swoją miłością z dzieciństwa..

ocenił(a) serial na 9
Salvia

Od wielu lat sie znają ale parą są od roku ,to nie jest dużo..ma prawo miec wątpliwości..
Ale chamsko tak przed samym ślubem praktycznie..

użytkownik usunięty
Blab

lepiej żeby teraz zostawił niż przed ołtarzem jak Rodrigo