ogladam i ogladam i czasem sie zastanawiam czym ci aktorzy śa wysmarowani, a szczególnie ta Carmina?
może to jakiś specjalny krem z wyciągiem papryki z plantacji. Może oni wszyscy są nasiąkniecie papryką. Zobaczymy co w dalszych odcinkach, może się okaże że plantacja zatruwa lokalną wodę. Wszystko możliwe:))
heheheh bardzo prawdopodobne mnie tez to dziwi że wszyscy wyglądają jakby sie czymś wysmarowali i to moze naprawde papryką a w szczegulności to ta ciotka Carmina :P
dlatego Carmina chodzi do lekarza na badania bo jest ciągle ostra jak papryka:)))
i uważam ze Elisa pomimo ze mam być pozytywną postacią jest trochę nerwowa i agresywna to tez pewnie od papryki
to początek serialu może z czasem kolor włosów jej się zmieni:))) pamiętajmy że jest możliwości zatrucia wody papryką:)
wg mnie lepiej wygląda w tych.. w teresie bardzo blado wygladała w ciemniejszych :/
hehe coś w tym jest nie lubię tej Carminy nie dośc że straszny swą twarzą to jeszcze cycki ma ciągle wywalone na wierzch
A ja ją uwielbiam :) mam wrażenie, że w końcu jakiś prawdziwy czarny charakter :)
Aktorka grająca Carminę, odkąd pamiętam zawsze miała taką trochę pomarańczową twarz. Pewnie za dużo solarium.
Carmina po prostu ma kolor ziemi,ona cały casz chodzi na spacery może taża się w tym czerwonym piachu;)
hehehe ale już go olała bo nie chciał tych wyników podmienić ale spokojna główka z Gabinem teraz będzie się migdalić
Też się nad tym zastanawiałam, hehehe. Strasznie wygląda, ale ksiądz w sumie też pomarańczowy jest :P
Taa... Carmina to by się z każdym migdaliła jakby mogła, ale dla swoich celów, a Augusto... jak zwykle niewzruszony, niczym mumia :D
no taka mumia ten Augusto hehehe cały czas tylko ponury i zgorzkniały a ciekawe kiedy wyjdzie na jaw ze to ta Carmina miała romans z Rosendem a nie mama Elisy moze wy wiecie
ALE CHYBA NIE BO TA CHRZESTNA ZGINIE W WYBUCHU BOMBY TAK CZYTAŁAM NA NECIE TERAZ NIEBAWEM ZGINIE ONA CHYBA W TYM TYGODNIU
Jutro zginie,a to miał zginąć ten jej mąż,ale przypadkiem ona tam będzie,już mi jej szkoda. I pewnie nie zdąży nikomu powiedzieć,i znowu carmina będzie górą
kurde!!! nie mówcie co będzie!!! to bezsensu. cieszmy się oglądaniem i rozmawiajmy co widzieliśmy a nie co zobaczymy!!!
ładną skórę ma chyba tylko Florencia. ogólnie to na jej miejscu każda babka by już dawno straciła cierpliwość. przyjeżdża na wieś ze swoim narzeczonym i mają wziąć ślub a tu nagle on lata za swoją miłością z dzieciństwa. no ludzie to już jest nudne. tak samo jak w URPEA Rodrigo postąpił z Galą
W każdej tych telek są podobne i łączące je momenty,no bo na ile sposobów mozna pokazać że dwoje ludzi się zakochuje i cały swiat jest przeciwny...?
zgadzam się. to jest podłe. ja bym bardzo się zdenerwowała gdyby facet zawracał mi głowę kilka lat a potem mnie zostawił przed ślubem. to jest po prostu świństwo i brak kultury
Mnie też się nie podoba zachowanie Damiana.. Tak Florencję kochał niby przez tyle lat, byli razem a tu nagle wraca na wioskę i lata za swoją miłością z dzieciństwa..
Od wielu lat sie znają ale parą są od roku ,to nie jest dużo..ma prawo miec wątpliwości..
Ale chamsko tak przed samym ślubem praktycznie..