PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1653
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

jest i ginekologiem(badał ginekologicznie Elise i przeprowadzał poród jej
ciotki),nefrologiem(przeszczep nerki syna Antoniny),pewnie jeszcze zna się na neurologii(może i
wezwał neurologa z Meridy do Gabina ale pewnie i bez niego dałby sobie sam rade) i kto tam wie
na czym się jeszcze zna.a tak w ogóle to w końcu jest przychodnia czy szpital?dr Tovar jest
chirurgiem czy internistą?wiem,że to serial w dodatku latino ale już mi się tu wszystko miesza
jakim on właściwie jest lekarzem?!

bishop_filmaniak

Towar jest każdym, i do wszystkiego, a jak wiadomo... kto jest od wszystkiego, to jest do niczego :D

użytkownik usunięty
bishop_filmaniak

specjalista w każdej dziedzinie.. ale nie tylko on !! wezmy Antonie - gotuje, sprząta, ma na glowie całą chate Alfonsiny i jeszcze zajmuje sie swoja rodzina.. Podobnie Lolita - nigdy nie jest zmeczona zawsze taka rześka i promienna ;) a cały dom na jej głowie gotowanie, sprzątanie i jeszcze odgrywa role osobistego psychooga Elisy...

ocenił(a) serial na 9

Ale Antoni w sumie pomagają jeszcze inne osoby ;P tyle, że praktycznie tylko ją widać ;P

madzia124

zgadza się u Alfonsiny pracuje więcej osób tylko tak często ich nie pokazują a Lolita jest sama

ocenił(a) serial na 6
Paula070921

Tylko że Lolita była gospodynią "upadłej i zapomnianej" posiadłości. No i tak jak napisał Borysoth23 dbała tylko o siebie i Elise którą musiała ratować przed atakami Augusta i Carminy.
A to że Edmundo jest specjalistą od wszystkiego to już dawno zauważyłam.

Tak! Też już o tym myślałam...

Camilla3

odnoszę wrażenie ,że w tych telenowelach latino za bardzo skupiają się na uczuciach typu miłość,namiętność,pożądanie itp a za mało pokazują realnych odczuć jakie występują w prawdziwym życiu typu zmęczenie itd.no ale w sumie to taką mają specyfikę więc co się dziwić.i tak najlepszy jest dr Tovar,który jest "od wszystkiego",hehe:D w sumie to taki meksykański dr House,co nie?;)

ocenił(a) serial na 9

Przecież Lolita też już nie jest taka zapracowana :) Jedyne co to obiad ugotuje, a reszta? Carminie nie usługuje, jedynie dba o siebie i Elisę :)

Borysoth23

a kto sprząta taką wielką hacjendę?przecież nie pokazują ekipy sprzątającej ,hehe:)a sama się przecież nie posprząta;)

użytkownik usunięty
bishop_filmaniak

edmundo -lekarz od wszyskiego i przeszczep zrobi i gips założy ( jak Cramina miała tą kostkę ) i operację ginekologiczną też potrafi i na neurologi się zna

haha,no dobry jest koleś.przydałoby się więcej takich lekarzy na świecie.człowiek nie musiałby latać po lekarzach jak jeden by się tak na wszystkim znał jak on :D

użytkownik usunięty
bishop_filmaniak

no racja służba zdrowia od razu byłaby w lepszym stanie haha

ocenił(a) serial na 8
bishop_filmaniak

Nooo też to zauważyłam :D mi się tam podoba ten lekarz xD