PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1653
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

odcinki bardzo mi się podobały :) nie moge się doczekać poniedziałku ! :)
szkoda Mi Elisy jej ojciec to kretyn ! ;/

Ladybaby

Też mi się podobało, a zwłaszcza scenka ucieczki Damiana i Elisy, ładne to było :) A ojciec bez rozumu, dziwne, że dał się tak łatwo złapać na haczyk Carminie.

Camilla3

nagadała mu głupot i tyle :) nie mogę się doczekać aż dorosną :D

użytkownik usunięty
Camilla3

Fajna była scena ucieczki Damiana i Elisy , Jakiego ona ma głupiego ojca , uwierzył w to , że Estefania go zdradziła więc od razu pobiegł do tej ****** Carminy , na dodatek będzie wierzył , że ona jest z nim w ciąży , odcinek , w którym dorosną będzie w poniedziałek

ocenił(a) serial na 8

zjednej strony fajnie że już dorosną z drugiej szkoda bo ta mała Elisa jest naprawdeurocza .

ocenił(a) serial na 9
Ladybaby

Świetne odcinki :D choć dziwna była scena jak Paloma i Elisa szły ulicą i spotkały Gaela i Damiana. Elisa i Damian to spojrzenie i w ogóle...On chciał ją pocałować czy co? No bez jaj, ile oni mają lat? 10?

Borysoth23

No takie dziecięce miłości :P

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

Dokładnie mój synek teraz chodzi do 4 klasy sz. podstawowej i już o pierwszej klasy miał dziewczyne i też już były całuski zaco dostali w szkole uwage .

użytkownik usunięty
Ladybaby

mi też się podobały , coraz ciekawiej się robi hehe
kurde ten Augusto jaki głupi , żona jeszcze nie ostygła w grobie a ten już sie zabawia z jej siostrą i jeszcze bierze z nią ślub , biedna mała pędzie miała trudne życie z taką jędzą

Borysoth23 no to było dziwne ! :D
No głupi ;// ona pewnie mu powie że to z nim jest w ciąży ...

ocenił(a) serial na 6
Ladybaby

Normalnie tu się fajnie ta akcja przeplata,ktoś się spóźni,ktoś inny namiesza,w sumie trzyma w napięciu,mnie oczywiście ruszyło kiedy,miała przyjść elisa ale bawiła się dłużej,w między czasie Carmina już zdążyła namieszac ,teraz Augusto będzie miał watpliwosci co do małej,szkoda mi jej....

tojaag

mnie rozsmieszyla scena jak ta carmina rzucila sie z takim pozadaniem na augusta ,niczym jakiegos seksownego macho :)))a gosc w ogole jest nie pociagajacy ,ale to tylko moja prywatna opinia:)))

yecur

Dokładnie, hahah , to było niezłe, normalnie "otchłań namiętności" :D

ocenił(a) serial na 9
yecur

haha masakryczny jest.

ocenił(a) serial na 9
yecur

Zgadza się, koleś jest śmieszny... ;/ Nie pasował do Estefani i myślę, że do żadnej innej atrakcyjnej kobiety ;p
A tak w ogóle dlaczego tak nagle wziął ślub z Carminą?

madzia124

nie wiem xd głupi jest xd i brzydki :D

madzia124

Też się zastanawiam co tak nagle go do tego skłoniło, przespał się z nią, no dobra, ale czemu od razu ślub?

ocenił(a) serial na 8
yecur

Widocznie Carmninama problemy z wzrokiem . Albo ma coś z głowom i pociągajom jom star brzydale ? ;)

ocenił(a) serial na 9
Ladybaby

Mi też sie podobały ,wciągnęłam się w ten serial :D