PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1653
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

Czy tylko ja widzę pewną nieścisłość w wieku bohaterów? Rosendo próbował namówić Alfonsinę do adopcji Gabina, ale zaszła w ciążę i urodził im się Damian. Skoro Gabino tego nie pamięta musiał być bardzo młody. Paloma jest córką Gabina w wieku Damiana. A moe ja czegoś nie zrozumiałam? :D

cockney_violin

Mogło być też tak, że Gabino nie wiedział o planach adopcji, może Rosendo z Alfonsiną rozmawiali na ten temat, ale za plecami Gabina, więc nigdy się nie dowiedział, że mogło do tej adopcji dojść. Chociaż fakt, że ich wieku sama nie umiem rozkminić, oni chyba nie zwracają szczególnej uwagi na to czy coś się zgadza z latami czy nie. Kolejna rzecz, to np. ciąża Lolity, przecież ona też swoje lata miała, tyle ile minęło czasu od momentu jak Elisa była mała, potem też dobrych killka lat, bo Paloma na koniec ma z 3-4 letnią córkę, więc Lolita pod 50-tkę, jak nie dalej będzie, jak na pierwsze dziecko to bardzo późno i raczej nierealnie...

ocenił(a) serial na 6
Camilla3

Lolita wyglądała tak samo w pierwszym odcinku i w ostatnim a było to ok 20 lat różnicy ;) Ale kiedyś powiedzieli coś takie że Lolita zamieszkała u nich jako bardzo młoda dziewczyna wiec jakby miała nawet 20 to w ciąży ma 40. Późno jak na dziecko, ale możliwe ;)

Camilla3

Zdarzaly sie nawet przypadki, ze kobiety, ktore podchodzily pod 60 zachodzily w ciaze ale to bardzo rzadko i ciaze sa w takich wypadkach ryzykowne.

cockney_violin

Wydaje mi się, że może to jakaś nieścisłosc w tlumaczeniu i chodziło nie tyle o adpocję a o usynowienie. Znaczy ja to rozumiem tak, ze Gabino mogl miec okolo 17 lat, kiedy Alfonsina w koncu zaszla w ciaze. Rosendo wczesniej chcial go uznać za syna, nie po to zeby miec dziecko tylko po to, zeby miec komu przekazać majątek. Wtedy to miałoby ręce i nogi ;p Zaś Paloma moze byc rok lub 2 młodsza od Damiana, wtedy Gabino splodzilby ją jako 18-19 latek i wszystko pasuje ;p Chociaz w sumie nie ma co aż tak się w to wgłebiać, wystarczy spojrzeć na Modę na sukces, tam nie istnieją żadne bariery wiekowe :D