PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1658
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

nie oglądam tego serialu może z jakąś wielką namiętnością ale lubię go sobie czasem
obejrzeć,tak dla odstresowania.stąd też moje pytanie:ile mogą mieć lat do filmu główni bohaterowie tj
Elisa i jej przyjaciele?można było stwierdzić ,że będą koło 20-tki ale patrząc na to ile lat ma syn tej laski co
wyszła za mąż za Braulia(tak to się pisze,hehe:)stwierdzam iż musiało minąć minimum 15 lat a co
za tym idzie Elisa i jej przyjaciele mają pomiędzy 25-27 lat.a wy jak uważacie?

użytkownik usunięty
bishop_filmaniak

Też mi się tak wydaje, że około 25.. Nie znam dokładnie systemu edukacji we Włoszech, bo tam chyba studiował Damian.. ale skoro zrobił magistra, to na pewno minimum z 24-25 lat musi mieć. Inna sprawa, że przezabawne jest to, że Boyer ma 24 lata, Brito 26, Tacher 35, a Zepeda 38, a grają równolatków :D

użytkownik usunięty

ale Zepeda wygląda na 38.. i tyle bym mu dała po 30 na pewno

użytkownik usunięty

No dlatego napisałam, że to zabawne, że wszyscy grają równolatków. Jak jeszcze Tacher by uszedł, bo dość młodo wygląda, to Zepeda grający 20 kilku latka jest śmieszny. Mimo tego, że uwielbiam tego aktora, to mogli poszukać kogoś młodszego..

użytkownik usunięty

powiem szczerze ze Zepede mógł by zastąpić inny aktor właśnie dlatego że wygląda z nich najbardziej najstarzej :/

ale poza tym aktor jest naprawde SUPER !!! :) uwielbiam go :)