'Cachito de Cielo' ma być w październiku, więc po 'Otchłani namiętności' dadzą coś innego, albo jakąś powtórkę...
Oby nie...fabuła brzmi beznadziejnie i jeszcze aktorzy tacy sobie. Myślę,że TV4 nie popełni takiego błędu i kupi bardziej popularną/lepszą telenowelę. Póki co nie ma oficjalnego komunikatu stacji
To, że niektórym nie pasuje nie znaczy, że wszystkim...
Ja bardzo bym chciała zobaczyć ten serial, ze względu na Maite i fabułę inną niż wszystkie, nie ciągle powielaną...
hee czytałem opis i on umiera potem znowu na ziemie powraca w innej postaci normalnie inkarnacja ciekawe jak to sie przyjmie :D
Nie będzie nowej telenoweli.Jak podaje novela.pl od 13.06 polecą powtórkowe odcinki Ukrytej Miłości.Szczerze, trochę mnie to rozczarowało, bo liczyłam na coś nowego, a tu powtórka.. na dodatek telenoweli, która stosunkowo niedawno się zakończyła i każdy ją pamieta.
Tak, też uważam ,że bez sensu jest powtarzać telenowelę, która dopiero się zakończyła.Natomiast jestem bardzo zadowolona z drugiej powtórki, którą przygotowała TV4, a mianowicie Kiedy się zakocham :) Byłam pewna ,że w najbliższym czasie przyjdzie na nią kolej :) ta telka zakończyła się już jakiś czas temu, więc ta decyzja tak nie razi jak w przypadku URPEA.
o to beznadziejnie że będa powtarzać Ukrytą miłośc , a jeśli chodzi o Kiedy się zakocham to się cieszę bo nie oglądałam
Tez nie ogladalam, ale to nie bedzie to samo bo znam zakonczenie (ogladalam przypadkowo u osoby, ktora ogladala ta telke).
Oczywiscie lepsze to niz Ukryta milosc, oby tylko lecialo w normalnej godzinie, a nie o 5 rano.
Szkoda, ze nie bedzie nic nowego :/
słyszałam wiele pozytywnych opinii o tej telce więc moze będe oglądać i żeby potem jakąś fajną puścili
Gdzie to czytać że jak podaje novela.pl od 13.06 polecą powtórkowe odcinki Ukrytej Miłości bo nie wiem gdzie to jest.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=490142807724738&set=a.180630605342628.44 322.167657509973271&type=1&theater
:)
Właśnie sprawdziłam telemagazyn i po ostatnim odcinku Otchłani namiętności poleci o godz. 18:00 powtórka Ukrytej miłości (ktoś wcześniej już pisał). Ale czy wychodzi na to, że nie będzie innej nowej telki za Otchłań namiętnosci?