PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1653
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

słyszałem ze Cachito de Cielo

remu09

'Cachito de Cielo' ma być w październiku, więc po 'Otchłani namiętności' dadzą coś innego, albo jakąś powtórkę...

ocenił(a) serial na 9
Lenkaaa_93

:D dziękuję za info :)

Lenkaaa_93

Oby nie...fabuła brzmi beznadziejnie i jeszcze aktorzy tacy sobie. Myślę,że TV4 nie popełni takiego błędu i kupi bardziej popularną/lepszą telenowelę. Póki co nie ma oficjalnego komunikatu stacji

domi147

To, że niektórym nie pasuje nie znaczy, że wszystkim...
Ja bardzo bym chciała zobaczyć ten serial, ze względu na Maite i fabułę inną niż wszystkie, nie ciągle powielaną...

remu09

Nie jestem do tego filmu przekonana, wolę inną tematykę, no, ale trudno, może jakoś się wciągnę :)

ocenił(a) serial na 9
Camilla3

hee czytałem opis i on umiera potem znowu na ziemie powraca w innej postaci normalnie inkarnacja ciekawe jak to sie przyjmie :D

użytkownik usunięty
remu09

jak bajka xD

remu09

to chyba nie moje klimaty, cóż zobaczymy jak sie bedzie oglądało...

remu09

Nie będzie nowej telenoweli.Jak podaje novela.pl od 13.06 polecą powtórkowe odcinki Ukrytej Miłości.Szczerze, trochę mnie to rozczarowało, bo liczyłam na coś nowego, a tu powtórka.. na dodatek telenoweli, która stosunkowo niedawno się zakończyła i każdy ją pamieta.

ocenił(a) serial na 9
Matylda119

ja ukrytej nie widziałem od początku to z chęcią zobaczę pierwsze odcinki :)

Matylda119

No nieee... czyż oni oszaleli, dopiero co się skończyło i od nowa? Bezsensu!

Camilla3

Tak, też uważam ,że bez sensu jest powtarzać telenowelę, która dopiero się zakończyła.Natomiast jestem bardzo zadowolona z drugiej powtórki, którą przygotowała TV4, a mianowicie Kiedy się zakocham :) Byłam pewna ,że w najbliższym czasie przyjdzie na nią kolej :) ta telka zakończyła się już jakiś czas temu, więc ta decyzja tak nie razi jak w przypadku URPEA.

użytkownik usunięty
Matylda119

o to beznadziejnie że będa powtarzać Ukrytą miłośc , a jeśli chodzi o Kiedy się zakocham to się cieszę bo nie oglądałam

ocenił(a) serial na 10

Tez nie ogladalam, ale to nie bedzie to samo bo znam zakonczenie (ogladalam przypadkowo u osoby, ktora ogladala ta telke).
Oczywiscie lepsze to niz Ukryta milosc, oby tylko lecialo w normalnej godzinie, a nie o 5 rano.
Szkoda, ze nie bedzie nic nowego :/

użytkownik usunięty
dropsik417

słyszałam wiele pozytywnych opinii o tej telce więc moze będe oglądać i żeby potem jakąś fajną puścili

ocenił(a) serial na 10
Matylda119

Gdzie to czytać że jak podaje novela.pl od 13.06 polecą powtórkowe odcinki Ukrytej Miłości bo nie wiem gdzie to jest.

ocenił(a) serial na 6
Zbuntowany_RBD

Wiadomośc wstawili na facebooku ;)

Zbuntowany_RBD

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=490142807724738&set=a.180630605342628.44 322.167657509973271&type=1&theater

:)

ocenił(a) serial na 9
Matylda119

Właśnie sprawdziłam telemagazyn i po ostatnim odcinku Otchłani namiętności poleci o godz. 18:00 powtórka Ukrytej miłości (ktoś wcześniej już pisał). Ale czy wychodzi na to, że nie będzie innej nowej telki za Otchłań namiętnosci?

madzia124

nie bedzie

ocenił(a) serial na 9
magazynier_48

a wiadomo może kiedy pojawi się jakaś nowa telka?

madzia124

niewiem musisz pisac do stacij tv 4

magazynier_48

Oj chciałabym aby był jakiś z Danną Garcią ...kocham ją ! Każdy z nią film jest przepiękny!

Karusia777

spolo

użytkownik usunięty
madzia124

a to szkoda że powtórka teraz będzie , chciałabym LA PATRONA , PASION PROHIBIDA obejrzeć