może to dziwne ale według mnie to taki rasowy czarny charakter
i potrafi przeciwstawić się innym czarnym charakterom np. Carminie i za to go lubię ;)
W sumie Carmina nie jest aż takim czarnym charakterem. No może po tej akcji, gdzie zatopiła Kenię udowodniła, że do wszystkiego jest zdolna :P i mam nadzieję, że właśnie się rozkręca ;P
zatopiła Kenię? nic o tym nie wiem
jak to się stalo? przegapiłam to bo oglądam "trzy po trzy"
i czemu to zrobiła?
Wcisne sie w temat ;P
Ingrid razem z Kenia poszly do biura Gabina by wykrasc z sejfu pieniadze, ktore Gabino zabral Ingrid po to by nie mogla uciec z miasteczka. Zamiast kasy znalazly stare bilety na nazwisko Rosenda Arango i Carminy. Kenia powiazala fakty i domyslila sie, ze to Carmina byla kochanka Rosanda, a nie Estefania. Probowala spotkac sie z Augustem, by mu o tym opowiedziec. W koncu przekazala przez pracownika list do Augusta, ktory jednak dostal sie w lapy Karminy.
Kenia czekala na Augusta w umowionym (w liscie) miejscu - nad tym ..... jeziorkiem. Na spotkanie przychodzi Carmina kobiety zaczynaja sie klocic. Kenia wyrzuca wszystko o czym sie dowiedziala. Carmina uderzyla ja "belka" (?) po czym trzyma ja sila pod woda, az dziewczyna tonie .....
Nie potrafie opowiadac ;P
Ładnie to wszystko opisałaś :) dokładnie tak było... teraz pozostaje nam czekać na wątek w którym zostanie odnalezione ciało :P
Minely juz 3 odcinki i dalej nic ....
Jeszcze troche, a zacznie brzydko pachniec :/
Tylko nie wiem czemu ciagle mowili, ze "topielica" nie zyje od tygodnia, jak byla scena DWA TYGODNIE POZNIEJ i slub Dolores plus pare dni to w sumie jakies 3 tygodnie :/
Ja go z początku nie lubiłam, ale z kolei odcinków polubiłam go, nie pamiętam kiedy :) zbyt dużo zleciało xD
Pasuje wraz z Ingrid :)
nie lubię czarnych charakterów ale on akurat pasuję do takiej roli i dobrze ją odgrywa
ale jednego jestem ciekawa czy on rzeczywiście podkochuje się w Alfonsinie czy tylko chce przejąć stery w przetwórni ? bo w sumie to wygląda tak jakby był zazdrosny o Guida
Też lubię Gabina, mimo jego czarnego charakteru. Jest strasznym flirciarzem, ale zapewne sama bym się nie mogła oprzeć jego zalotom. Szkoda mi tylko Antoni, bo zaufała mu, straciła z nim dziewictwo i na dodatek zaszła w ciążę ! Jednak po tylu latach Gabinowi ona nadal się podoba. Oby Gabino się troche ogarnął i na koniec był z nią. Ona jest śliczna, a on przystojny - pasują do siebie :)
Mi tam raczej Braulia szkoda, wychowuje nie swojego pyskatego dzieciaka. A Tonia na kazdym kroku dopieka Dolores, taka troche wredota z niej... ale jaka ladna, ile bym dala, zeby miec taka skore jak ona ... ehhhhh
mi tam nie szkoda Braulia bo niby kocha całe życie Dolores to po kiego grzyba brał ślub z Tonią? a teraz do tego wiadomo że to nie jego syn, mam nadzieje że szybko się dowie bo niedugo mężulek Dolores zostanie zapuszkowany :D
Pewnie bzyknal Tonie (jak kazdy zraniony mezczyzna w tej telenoweli pcha sie do byle jakiego lozka) i ta go wrobila w dzieciaka Gabina....no i odwrotu nie bylo ;p
.................a Gabino robi na mnie wrazenie wiecznie spoconego, wrecz nieumytego ....... fuj
haha albo tekst Gabina jak Carmina przyszła rano do niego po klucze ona do niego co robisz? a on do niej a kope twój grób hahaha
Po dzisiejszych odcinkach jak widać nie potrafi się przeciwstawić Carminie :) Nie sądziłam, że ktoś taki jak on może dać się tak łatwo podpuścić. W ogóle jak on się bał strzelić do Carminy, przecież on miał praktycznie łzy w oczach xD
Tak, tak, a potem jak Carmina poszła on usiadł z tym pistoletem i ta muzyka w tle, haha, aż się zdziwiłam, bo przy nim nigdy muzyki nie ma takiej. Hmm, ale co można powiedzieć to można, no, ale przystojny jest ;p
on jest dziwny nieraz bo najpierw myślałam że buja sie w Alfie później wyglądało jakby kochał Ingrid a teraz mówi Carminie że szkoda że musi zabić kobiete któej nie miał więc co kolejny jego romans? xD
Też tak myślałam, ale dla niego to chyba są tylko przygody, raczej nie zależy mu na żadnej, chociaż niekiedy miałam wrażenie, że do Alfonsiny ma inny stosunek, że coś do nie czuje, ale chyba jednak nie.
On chciał się związać z Alfonsiną dla forsy, a jeśli chodzi o Ingrid i Carminę to Gabino chce zaliczyć kochanki Rosenda, bo wszyscy mu mówili , że Rosendo to prawdziwy mężczyzna i biedaczek ma kompleksy.
I Matke Palomy również :D tylko ciekawa jestem kiedy ten wątek się wyjaśni ;-) ale no tak fakt wiecie że wydaje mi się że ten serial oglądam dokładnie a nie zorientowałam się że chodzi o to że Gabino chcę przelecieć wszystkie które miał Rosendo haha :D
http://www.youtube.com/watch?v=h7-9K7I4rFY
Ten w futrze przypomina mi Gabina :D
dobrze gra jako czarny charakter swym wyglądem akurat pasuję do takiej roli
jak kopał ten grób to było dobre , oglądałam z bratem i mówił ze zaraz spodnie miu zlecą z tyłka hahahhaaha
Bardzo ciekawi mnie co dokładnie stało się z mamą Palomy. Mam nadzieję, że niedługo się to wyjaśni choć szczerze myślę, że za szybko to nie nastąpi ;/