znowu to samo, ona sięz miejsca się w nim zakochuje, on ma narzeczoną, jego matka ją nienawidzi itd.
nic nowego ani ciekawego i wciągającego
zbyt wiele odcinków poświęcono czasom kiedy bohaterowie byli mali
no i wątep wujka Florencji - zupełnie zbędny
własnie ten Paolo wujek Florencji fajny jest dobrze gra a do tego że oni sie w sobie zakochują itp to przecież na tym polega telenowela prawda . A to że byli mali to nawet fajne bo można było zobaczyć jak wielka łączyła ich przyjazn
Mnie się podobały odcinki kiedy byli mali, nie trwały ani za długo ani też zbyt krótko.
W końcu najważniejsze w telce było właśnie ukazanie tego jak byli mali i jaka ich przyjaźń łączyła a potem czy przetrwała i co się wydarzy...
Zgadzam się z tobom madzia w 100 % i z Narcyz123 .
A takie telki majom to do siebie że czesto majom podobne wątki do innych telek ale i tak zawsze majom coś indywidualnego . Myśle że było by to nudne gdyby było wszystko od początku bez przeszkód wzlotów i upadkow , tylko wielka miłoś bez walki o ukochanom/ukochanego .
Ale każdy ma swój gust .
wzloty i upadki wiadomo, że muszą być al enie podoba mi ta oklepana formułka, że ona od razu się w nim zakochała a on ma narzeczoną
ps. co to znaczy "majom" ?
Oj nie czepiaj się słów, które napisała malga927. Słowo co prawda mega razi w oczy ale chyba idzie się domyślić co oznacza ten wyraz.
Każdy czasem poełnia błąd . Na takich forach zdarzają się gorsze błedy ortograficzne , ale w końcu to nie sprawdzian poprawnej polszczyzny .
CZASEM? Przepraszam, ale nie przeczytałam chyba ani jednej Twojej wypowiedzi, w której nie byłoby błędu o.O
Wystarczająco dużo, żeby napisać tamten komentarz. A tłumaczenie się dysleksją czy innymi dysfunkcjami mózgu zawsze będzie mnie śmieszyć. To nie jest odcięta ręka, że nie da się z tym nic zrobić. Trzeba ćwiczyć, nic poza tym.
33 . i mam dysgrafie i dyslekcje i zawsze miałam problem z pisowniom i z wymowom niektórych słów zwłaszcza z om/ą e/ę l/ł se/sę s/ś .
Mam jakiś problem z komputerem i mozalia niechce mi działać , więc skoro to tak strasznie innym przeszkadza że trafiajom mi się błedy to poprostu od teraz przestaje się wypowiadać na Filmweb i problem z głowy .
Spokojnie nie masz zaco przeprasza , przecież tylko stwierdziłaś fakt . Ale w brew pozorom dysleksja jest to problem a ćwiczenia nic nie dają , moja siostra ma ten sam problem i kilka lat chodziła na specjalne zajęcia i nic jej to nie pomogło .
Na tym kończe ten temat .
Dlaczego ?? Wg mnie jest ciekawie dzieki temu wujkowi :) bardzo fajnie gra
ten wujek może dużo namieszac i dużo może się narobić..
ale co odcinków gdy byli mali to faktycznie byly lepsze... moze dlatego że bylo więcej humoru :) hehe
Ciesze sie, ze przynajmniej dziewczyna nie jest biedna sluzaca, pielegniarka lub sierotą z domu dziecka.
ja lubię takie bohaterki jak Valentina z Kobiety ze stali, Morena z Pasion Morena czy też Gaviota z Miłości jak Tequila
Dokładnie, bo to byłoby już nie do zniesienia :P wystarczyła Luciana z Ukrytej milosci i Ana Paula z Zakazanego uczucia :P
Tyle tych telenowel było, źe nie mają już co wymyślić xD no i aktorzy też ci sami, ale Damiana i Elisę grają inni. Jest dobrze :)
No wlasnie, za to mega plus. Nie mam nic np. do Perroni, ale ogladac 4 telenowele z jej udzialem to lekka przesada. Zapedy przyznam mie cierpialam za role palanta w Osaczonej, teraz powiedzmy, ze zaczynam sie do niego przyzwyczajac :) A do aktorki grajacej Elise mic nie mam ... w koncu nowa twarz ( nie ogladalam zadnej telki z jej udzialem).
Ja też nie oglądałam końcowych odcinków przez studia, ale finał tak. Zawsze możesz pooglądać w necie. Dobrze, że ktoś dodaje odcinki "Otchłani namiętności" na bieżąco, bo też nie mogłabym oglądać.
Za pozno zorienowalalm sie, ze Teresa leci na tvn7 ( prawie koncowe odcinki), a na kompie jakos nie lubie ogladac :/
no prawda w kazdej telce musi być tyle problemów i złych charakterów żeby na końcu dobrze się skończyło:>