PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1653
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

znowu to samo, ona sięz miejsca się w nim zakochuje, on ma narzeczoną, jego matka ją nienawidzi itd.
nic nowego ani ciekawego i wciągającego
zbyt wiele odcinków poświęcono czasom kiedy bohaterowie byli mali

no i wątep wujka Florencji - zupełnie zbędny

ocenił(a) serial na 9
Seiya

własnie ten Paolo wujek Florencji fajny jest dobrze gra a do tego że oni sie w sobie zakochują itp to przecież na tym polega telenowela prawda . A to że byli mali to nawet fajne bo można było zobaczyć jak wielka łączyła ich przyjazn

ocenił(a) serial na 9
Narcyz123

Mnie się podobały odcinki kiedy byli mali, nie trwały ani za długo ani też zbyt krótko.
W końcu najważniejsze w telce było właśnie ukazanie tego jak byli mali i jaka ich przyjaźń łączyła a potem czy przetrwała i co się wydarzy...

ocenił(a) serial na 9
madzia124

no przynajmniej ktoś sie ze mną zgadza ;)

ocenił(a) serial na 8
madzia124

Zgadzam się z tobom madzia w 100 % i z Narcyz123 .
A takie telki majom to do siebie że czesto majom podobne wątki do innych telek ale i tak zawsze majom coś indywidualnego . Myśle że było by to nudne gdyby było wszystko od początku bez przeszkód wzlotów i upadkow , tylko wielka miłoś bez walki o ukochanom/ukochanego .
Ale każdy ma swój gust .

malga927

wzloty i upadki wiadomo, że muszą być al enie podoba mi ta oklepana formułka, że ona od razu się w nim zakochała a on ma narzeczoną

ps. co to znaczy "majom" ?

ocenił(a) serial na 9
Seiya

Oj nie czepiaj się słów, które napisała malga927. Słowo co prawda mega razi w oczy ale chyba idzie się domyślić co oznacza ten wyraz.

madzia124

oj wiem wiem
nei wkurzajcie się, żartowałam :)

ocenił(a) serial na 8
Seiya

Każdy czasem poełnia błąd . Na takich forach zdarzają się gorsze błedy ortograficzne , ale w końcu to nie sprawdzian poprawnej polszczyzny .

użytkownik usunięty
malga927

CZASEM? Przepraszam, ale nie przeczytałam chyba ani jednej Twojej wypowiedzi, w której nie byłoby błędu o.O

ocenił(a) serial na 8

Ciekawe ile ich przeczytałaś ??

użytkownik usunięty
malga927

Wystarczająco dużo, żeby napisać tamten komentarz. A tłumaczenie się dysleksją czy innymi dysfunkcjami mózgu zawsze będzie mnie śmieszyć. To nie jest odcięta ręka, że nie da się z tym nic zrobić. Trzeba ćwiczyć, nic poza tym.

ocenił(a) serial na 9
malga927

A tak w ogóle to ile masz lat? :)

ocenił(a) serial na 8
madzia124

33 . i mam dysgrafie i dyslekcje i zawsze miałam problem z pisowniom i z wymowom niektórych słów zwłaszcza z om/ą e/ę l/ł se/sę s/ś .
Mam jakiś problem z komputerem i mozalia niechce mi działać , więc skoro to tak strasznie innym przeszkadza że trafiajom mi się błedy to poprostu od teraz przestaje się wypowiadać na Filmweb i problem z głowy .

malga927

przestań...przepraszam :)

ocenił(a) serial na 8
Seiya

Spokojnie nie masz zaco przeprasza , przecież tylko stwierdziłaś fakt . Ale w brew pozorom dysleksja jest to problem a ćwiczenia nic nie dają , moja siostra ma ten sam problem i kilka lat chodziła na specjalne zajęcia i nic jej to nie pomogło .
Na tym kończe ten temat .

użytkownik usunięty
Seiya

Dlaczego ?? Wg mnie jest ciekawie dzieki temu wujkowi :) bardzo fajnie gra
ten wujek może dużo namieszac i dużo może się narobić..

ale co odcinków gdy byli mali to faktycznie byly lepsze... moze dlatego że bylo więcej humoru :) hehe

ok zobaczymy, dam mu szansę

po prostu na razie wydaje mi się takim wątkiem na siłę

ocenił(a) serial na 10
Seiya

Ciesze sie, ze przynajmniej dziewczyna nie jest biedna sluzaca, pielegniarka lub sierotą z domu dziecka.

użytkownik usunięty
dropsik417

o tak bo to było bardzo modne heheh

dropsik417

ja lubię takie bohaterki jak Valentina z Kobiety ze stali, Morena z Pasion Morena czy też Gaviota z Miłości jak Tequila

ocenił(a) serial na 9
dropsik417

Dokładnie, bo to byłoby już nie do zniesienia :P wystarczyła Luciana z Ukrytej milosci i Ana Paula z Zakazanego uczucia :P

Seiya

Wątki jak w ""Moim grzechu", ale obsada mi się podoba :D

ocenił(a) serial na 10
Jutynka

A w obsadzie 6 aktorow z mojego grzechu .... dziwny zbieg okolicznosci ?

dropsik417

Tyle tych telenowel było, źe nie mają już co wymyślić xD no i aktorzy też ci sami, ale Damiana i Elisę grają inni. Jest dobrze :)

ocenił(a) serial na 10
Jutynka

No wlasnie, za to mega plus. Nie mam nic np. do Perroni, ale ogladac 4 telenowele z jej udzialem to lekka przesada. Zapedy przyznam mie cierpialam za role palanta w Osaczonej, teraz powiedzmy, ze zaczynam sie do niego przyzwyczajac :) A do aktorki grajacej Elise mic nie mam ... w koncu nowa twarz ( nie ogladalam zadnej telki z jej udzialem).

dropsik417

Polecam "Teresę" z aktorką grającą tu Elisę. Tam, to ona była czarnym charakterem.

Jutynka

tak ja tez też, Boyer świetnie tam zagrała
szkoda, że nie mogłam oglądac do końca tej telci

Seiya

Ja też nie oglądałam końcowych odcinków przez studia, ale finał tak. Zawsze możesz pooglądać w necie. Dobrze, że ktoś dodaje odcinki "Otchłani namiętności" na bieżąco, bo też nie mogłabym oglądać.

ocenił(a) serial na 10
Jutynka

Za pozno zorienowalalm sie, ze Teresa leci na tvn7 ( prawie koncowe odcinki), a na kompie jakos nie lubie ogladac :/

użytkownik usunięty
Seiya

takie już są telki albo się lubi i ogląda albo nie , proste

ocenił(a) serial na 9

no prawda w kazdej telce musi być tyle problemów i złych charakterów żeby na końcu dobrze się skończyło:>

Narcyz123

jak ktoś wchodził na latino-world.webnode.com to informuje ze teraz jest to http://latino-world.blog.pl