PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1653
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

odcinki :)

ocenił(a) serial na 8

Odcinki które właśnie zleciały (prawie) w ostatnich tygodniach bardzo mi się podobają :) Jedno
nie pocieszało mnie to, że Carmina zabiła Kenie. Podobała mi się ta postać i szkoda mi jej.
Właściwie to pierwszy raz oglądam Meksykański serial xD
Fajnie się teraz układa we wszystkim. Po dzisiejszych odcinkach spodobał mi się Edmundo!
:D Jest wspaniały, mimo ukrywa zdradę i tak jest spoko :) Z Begonią to nie wiem jak z nią
wytrzymał ... xD

Jestem ciekawa co odpowiecie na ten temat (o ostatnich odcinkach). Piszcie śmiało, każdy ma
swoje zdanie ! : )

ocenił(a) serial na 10
karsapogromca

Zazdroszcze Ci :) sama chciala bym ogladac "tak jak za pierwszym razem/ nie porownujac do innych telenowel ...

ocenił(a) serial na 8
dropsik417

zdecydowanie nie ma czego :) bo się prawie uzależniłam xD Któregoś dnia byłam chora, złapałam telenowele i tak się zaczęło : )

ocenił(a) serial na 10
karsapogromca

Haaa ja sie uzaleznilam ponad 10 lat temu przy Zbuntowanym aniele. Po paru latach mialam przerwe w telenowelach. 4 lata temu znowu sie zaczelo od Nie igraj z aniolem. I do teraz ciagle zyje jakas telenowela...czasami nawet dwoma na raz :)
Nie potrafie bez tego zyc ^^

ocenił(a) serial na 10
karsapogromca

.... i teraz wszystkie telenowele porownuje do siebie. Zwlaszcza, ze sa nie raz do siebie podobne i mozna sie wielu rzeczy domyslic. A to jest Twoj pierwszy raz :D

ocenił(a) serial na 9
dropsik417

Zgadza się, wszystkie telenowele się ze sobą porównuje a już w ogóle jeśli porownuje się do telki która była super. W moim przypadku zaczęłam od oglądania Kiedy się zakocham wiec jest co porównywać, bo tej telki żadna chyba nie przebije... Choć powiem szczerze, że Otchłań namiętności jest baaardzo dobra :)

ocenił(a) serial na 10
madzia124

Prawie kazda zachwyca sie Kiedy sie zakocham, a ja ja przegapilam :( widzialam co nie co z konca i nawet jak beda ja kiedys powtarzac to nie bedzie to samo jak znam zakonczenie. Ehhh szkoda :(

Pewnie poleci po Triumfie milosci o 5 rano :/

ocenił(a) serial na 8
dropsik417

Nie dziwie się, że da się porównywać do innych telenowel xD Niektóre odcinki z Trumfu Miłości oglądałam,ale nie podobały mi się. Oczywiście bardzo mało takich odcinków.
zgadzam się z madzia124 z tym, że Otchłań Namiętności jest bardzooo dobra :) heheh

ocenił(a) serial na 9
karsapogromca

Na dzień dzisiejszy mogę stwierdzić, że Otchłań namiętności jest tuż zaraz po Kiedy się zakocham. Mam nadzieję, że utrzymam te opinię do końca telki a kto wie, może okaże się ona lepszą od Kiedy się zakocham :)

użytkownik usunięty
karsapogromca

ja to ogladam od bardzoooo dawno od kiedy sięgam pamięcią , te starsze telki np. ESMERALDA , PAULINA to oglądałąm na necie bo jka leciały w TV to mnie jeszcze na świecie nie było hhaha