PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1651

Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

Najważniejsze informacje

Elisa chce wyjechać z Damianem , jednak Alfonsina informuje ją że Florencia spodziewa się dziecka .

Ojciec Lupe wyznaje Carminie że podejrzewa ją o śmierć Augusta.
Paolo i Florencia knują . Daje jej namiary na ginekologa który potwierdzi że jest w ciązy .
Gabino odkrywa że Horacio wyjawił księdzu jego sekrety , postanawia donieść na niego na policję . Horacio zostaje aresztowany .

Elisa wygania z pogrzebu ojca Alfonsine i Florencie .
Gabino mówi Vicentemu że nie chce byc jego ojcem .

Ginekolog oszukuję Damiana w sprawie ciąży . FLORENCIA I DAMIAN BIORĄ ŚLUB CYWILNY.

Alfonsina jest złą bo Damian nie chce brać ślubu kościelnego.

GAEL OŚWIADCZA SIĘ ELISIE !!!
Lolita nie popiera jej decycji .
Paloma dowiaduje się od Carminy o planach Elisy , Paloma zarzuca jej zdradę .

PALOMA PRÓBUJE POPEŁNIĆ SAMOBÓJSTWO .

Edmundo ratuje Palomę .
Elisa prosi dziewczynę o wybaczenie .

Gael i Elisa ustalają że się pobiora za pół roku .

Florencia i Enrique całują się , przyłapuje ich Begonia.

Carmina proponuje Gabinowi że zostanie jego kochanką w zamian za spalenie umowy sprzedaży ziemi Augusta .

Ramona podejrzewa że Paloma jest w ciąży .

Elisa kłoci się z ciotką o pieniądze .
Gabino urządza hacjendę dla siebie i Carminy .

Paolo zrywa z Sabriną .

Alfonsina odkrywa że Gabino i Ingrid są wspólnikami

Enrique chce zeby Paloma zapomniała o Gaelu i dała mu szansę .

Ingrid całuje się z Edmundem .

Ingrid zabija Guida

virginia_virgi

no to pięknie się szykuję :D ale też słyszałam że Gabino zabije Ingrid i wrzuci tam bilety,Ojca Lupa ktoś zabije sądze że Carmina albo Gabino..wiem też że Begonia da córce coś na poronienie, a co do wątku Elisy i Gaela to Elisa jest podła, dobrze wie że Paloma za nim szaleje.. a Enrique powinien być z Palomą, Damian z Elisą a Gael zostać solo :D

lovemessages

Begonia da jej ziołowe herbatki odchudzające i dlatego poroni .

virginia_virgi

Uhh, będzie się działo. Szkoda, że Augusto nie żyje i że Ingrid zabije Guida...
A postaci Elisy nienawidzę... Nie wiem po co chce być z Gaelem, skoro go nie kocha..

love_panic

z jednej strony wydaje mi się że jakby mnie tak Augusto szarpał i poniżał i rzucał o ziemie albo walił głową w ściane to jakbym wylądowała na podłodze koło broni to nie wiem jakby się to skończyło :D a Elisa jak Elisa ma taka rolę troche przypomina mi Luciane z Ukrytej Miłości :P

lovemessages

strasznie Carminą rzucał ;o ale szkoda mi go myślałam że będzie aż do ostatniego odcinka

love_panic

Bo Elisa to egoistka, tak na prawdę to boi się być sama i pewnie dlatego z Gaelem się zwiążę. Niestety nie myśląc o tym, że rani przyjaciółkę i przyjaciela. ale co tam, ważne że Eliska będzie miała komu się wyżalać ;/

duska123

Masz rację, myślę podobnie, albo kogoś kocha, albo nie. Jeżeli nie, to nie wiem dlaczego ciągle zawraca mu głowę.

Camilla3

ona się serio zachowuje jakby nie mogła być sama bez faceta idzie po trupach..

lovemessages

No dokładnie, od jednego do drugiego, zreszta tam każdy tak, Damian lata między Florką, a Elisa, Gael między Palomą, a Elisą. Faktem jest, że zawsze występuje Elisa. A swoją drogą Paolo tak ględził o Carminie i też mu przeszło całkiem już.

Camilla3

mnie to najbardziej denerwuje że jak nie wychodzi Damianowi i Elisie to on do Florenci leci , nie chcialabym byc nagrodą pocieszenia

virginia_virgi

wczoraj nie oglądałam ale dzisiaj rano widziałam, no pewnie teraz jak się Florka dowie że Damian chcę wrócić do Elisy to będzie wmawiać że jest w ciąży :D

lovemessages

I skoro ona chce wmawiać, że jest w ciąży i planuje też porwać dziecko Sabriny i wmówić, że to jej to ciekawe, będzie przez jakieś 7 miesięcy unikać Damiana i nie będzie pozwalała się dotknąć? ;)

duska123

Też mnie to ciekawi teraz pcha się mu do łóżka a jak niby będzie w ciąży to co mu powie, że ma jej nie dotykać?Zobaczymy jak to rozwiążą ale głupio by było gdyby dla Damiana nie było podejrzane, że np. nie pozwala mu dotknąć brzucha, czy w ogóle go zobaczyć.

virginia_virgi

Elisa jest podłą manipulantką i egoistką która rani wszystkich dookoła - nienawidzę jej. A próba samobójcza Palomy? No błagam tylko śmiać mi się chce. Szkoda mi Gaela

Blab

Elisa myśli tylko o sobie samolubna dziewucha ;/

virginia_virgi

Nie tylko ona tam tylko Lolita, Don Lucio i Ojciec Lupe Enrique, no i czasami Edmundo myślą o innych, a wszyscy pozostali tylko o sobie.

virginia_virgi

Tak , robi wszystko żeby jej było dobrze a o innych już nie pomyśli. Na miejscu Palomy pobiłabym ją xD

Blab

mam nadzieje, że Paloma zerwie z nią przyjaźń, bo co to za przyjaciółka co myśli tylko o sobie. Jak już chciała się koniecznie z kimś związać to mogła sobie znaleźć kogoś innego niż Gaela, którego i tak nie kocha w ten sposób nie krzywdziła by Palomy i Galea także.