powiedzcie mi co sie teraz dalej stanie!! Czy Elisa wróci do Damiana - czy pojedzie na tym koniu
do Gaela?
Z tego co pamiętam to wróci. Pojedzie do apteki po jakieś lekarstwa dla Damiana i zadzwoni do Lucia i powie, żeby się o nią nie martwili i wróci :D
ech... to też głupia jak zwięła to nie powinna już wracać do tego idioty Damiana
Gael jest skończonym kretynem, pokazuje tylko, że jest rozkapryszonym dzieckiem, zero w nim męskości... Paloma do niego przychodzi, a on z pyskiem na nią, jakby była winna, że nie umiał zatrzymać przy sobie Elisy. Na miejscu Palomy bym się dobrze zastanowiła, czy mówić mu o ciąży.
widać, że nie ma szacunku do kobiet, wg mnie Paloma dobrze robi, nie mówiac mu o ciazy, moze jak wyjedzie, to zapomni o nim...
Camilla3 racja, niby pozytywny bohater ale gorszy od tych "złych". Może właśnie dlatego jego postać tak irytuje Carmina, Gabino itp od początku mieli metkę negatywnych postaci, za to Gael miał być przyjacielem głównych bohaterów.
dokładnie !! Dzisiaj to mnie tak denerwował ze az go nie lubie :/ a zwłaszcza po rozmowie z Palomą i jak sie wydzierał na tych pracowników..
a Elisa to tez tak na okolo Damianowi mówi o tym jej pierwszym facecie....dlaczego nie powie mu ze to on jest tym pierwszym ??
Ona mu powiedziała, ale debil zrozumiał,że chodzi o tego przychlasta Gaela...:/
No właśnie, oboje się zaplątali w tym, aż jestem ciekawa jaka będzie reakcja Gaela jak wrócą, czy dalej będzie takim kozakiem.
( SPOJLER )Gael będzie chciał go zabić i uderzy go kamieniem, a wtedy Ojciec Lupe powie,że są braćmi i Damian powie Gaelowi ,że nie będzie stał na przeszkodzie ich miłości i mają się jak najszybciej pobrać. paloma namówi Gaela ,żeby się przyznał,że zdradził Elisę, gdy on to robi Elisa się wścieka i pyta się z kim a on nie odpowie, potem Elisa się spyta Palomy czy nie wie z kim się on przespał ona się przyzna, po jakimś czasie powie,że jest z nim w ciąży oczywiście ona poleci z tym do Gaela i powie mu,żeby odpowiedział za swoje czyny, Gael oświadczy się Palomie..i ślub będzie już w weekend Damian dowiaduje się,że Gael się żeni leci do kościoła żeby zobaczyć, i okazuje się,że żeni się z Palomą, i aż płacze ze szczęścia. Gael zamiast tańczyć na weselu z Palomą, chce tańczyć z Elisą
Pierwsza myśl jaka mi się skojarzyła z pierwszym zdaniem to historia Kaina i Abla, chyba własnie kamieniem Kain zabił brata.
Gael by mógł chociaż zachować jakieś pozory na swoim ślubie, ale nie on tylko o Elisie potrafi myśleć.
tak ja wiem, tylko czemu nie powie mu wprost TO TY JESTES... bo on własnie rozumie to inaczej
Damian jak każdy facet, nie rozumie takiego jej gadania naokoło, jakby nie mogła mu wprost powiedzieć i byłoby po sprawie, to ona komplikuje tylko... do gaela nie mam słów, pamiętam na początku telenoweli bardzo go lubiłam a teraz nie znosze go najbardziej ze wszystkich bohaterow, nawet carmina mnie nie denerwuje tak jak to robi Gael
Przecież Elisa mówiła mu, że kłamała co do Gaela i on był jej pierwszym, ale Damian jej nie wierzy. Swoją drogą Damian to idiota, że się nie kapnął, że Elisa była dziewicą.
A jak byli a plaży, leciała piosenka Davida Zepedy "Talisman" http://www.youtube.com/watch?v=GddKIfCbv9Y
Akurat dzisiaj Elisa bardzo jasno się określiłą, że kocha Damana itd więc powinien jej uwierzyć, bo przecież okazała mu to w możliwie najlepszy sposób:)
Gael = tragedia pod każdym względem. HAHA,najlepszy Gabino,który dostał kulę w głowę i żyje ;D
GABINO JEST JAKIMŚ NOWYM PRZYPADKIEM MEDYCZNYM HEHE a ten jego tekst do Gaela " nie warto przejmowac się kobietą która inni napoczął " hahahhaa myślałam że padnę
Gabino jest jak koles z horrorow :D dostanie kulke,nozem go poturbuja a on wstaje i dalej chce zabijac :D
HAHAHA. oni tam wszyscy miażdżą tekstami,a jakie sympatyczne rozmowy niektóre,tylko di besztają ;DD haha
Nie wszystkie kobitki jak mają pierwszy raz to okazuje się krwią i bólem::P Dla tego nie był pewny.. Ech szkoda, jak go zobaczyłam na tym koniu i takiego pewnego siebie co do Elisy, to pomyślałam,że wreszcie pokazał ,że ma charakter a nie takie ciepłe kluchy i,zgadza się na wszystko...a tu dupa...teraz Elisie nie wierzy bo na początku mu powiedziała,że była z tym pedziem :/
No tak mnie wnerwił z tym,że tak potraktował Palome,że stwierdziłam,że jest głupi jak but. Nawet Carmina mnie tak nie denerwowała :/
Carmina nie jest aż taka denerwująca w sumie to ją nawet lubię, a przynajmniej darzę ją jakąś sympatią.
pamieta ktos moze, w którym odcinku Damian wrócil z Florencia do domu i spotkał sie z Elisa? z góry dzieki :)
no właśnie dzisiaj przegiął pałke na maksa, jak on w ogóle mógł tak do niej powiedziec ??
poprostu jest taki okropny w ostatnich odcinkach ze mam go dosc.. !!
no powiem ci ze masz racje z Carmina i nawet jak Gabino dostał kulke i lezal w tym szpitalu to chcialam zeby nie umarł bo w gróncie rzeczy nie jest taki denerwujący a przynajmniej cos sie dzieje w serialu dzieki niemu :)
Ja na miejscu Palomy bym mu tam przy***ała za to co mówił, przynajmniej dobrze mu powiedziała,że tak szybko uległ jej.. już się wystraszyłam ,że ona znów sie nie odezwie. Ta jego morda i miny mnie wkurzają
on ogólnie nawet z wyglądu do siebie nie przekonuje,nie sympatyczny wyraz twarzy ma
Ja bym mu powiedziała, że to nie ja jego szukałam tylko on mnie, bo w końcu to było w jej chacie ;D ;p
kurde Gael jak się bił z Damianem tym kamieniem by mu łeb rozwalił dobrze że ksiądz interweniował
A ja już mam dosyć widoku płaczącej , zapatrzonej sarnimi oczyma w dal Palomy.. dziś to już nawet miała czerwony nos z tego płaczu za tym fircykiem gaelem!
Dokładnie... Jeszcze te jej ciągłe ściemnianie na temat ciąży, już mi się znudziło ;x
A tak wgl. to Paloma jest ładna, ale włosy ma tak zrobione, że wyglądają jakby je tłuszczem nasmarowała ;p
Za to na ślubie będzie wyglądać świetnie.. Teraz pokazała trochę charakteru jak kazała Gaelowi powiedzieć o tym ,że spał z nią.