Czytałam ostatnio , że Carmina będzie zazdrosna o Kenie co młoda dziewczyna zwłaszcza córka
Ingrid a jak wiadomo nie daleko pada jabłko od jabłoni zobaczy w kimś takim jak Augusto ani
przystojny ani bogaty i z charakteru taki nijaki.
Ona chyba po prostu woli starszych. Augusto jest faktycznie nijaki, ale w gruncie rzeczy to dość dobry człowiek i może ona kogoś takiego właśnie potrzebuje. Swoją drogą bardzo ładna dziewczyna. Mnie zastanawia co Augusto widział w Carminie?!. Przecież to jakiś transwestyta:/
Ładna to ona jest tylko Augusto nie potrafi kochać nie swoich dzieci a Kenia jest w ciąży. Carmina wykorzystała to że Augusto był załamany po śmierci i zdradzie żony.
Masz rację, ale myślę, że ona poroni to dziecko, albo usunie jak ma zresztą w zamiarze, albo prześpi się z Augustem i powie, że to jego. Chyba, że Augusto tak się w niej zakocha, że będzie chciał razem z nią je wychować. Zobaczymy:) Pomimo, że Kenia nie pasuje do niego w ogóle to fajnie by było jakby byli razem, bo wtedy Carmina zostałaby na lodzie. Ciekawe kto by ją utrzymywał?. Pewnie Gabino, w zamian za usługi erotyczne:)
W sumie to szkoda, ale tak myślałam:/. A Gabino i Carmina są dla siebie stworzeni i ona też na pewno na niego leci tylko udaje niedostępną :D
a jak się dzisiaj okropnie zachował , kazał lekarzowi przeprowadzić badanie ginekolog. żeby sprawdzić czy Elisa jest w ciąży jaki debil
Też się zastanawiam co ładna, młoda dziewczyna widzi w kimś takim jak ten pryk Augusto:)
Kenia też widać , że leci na kasę, może dojrzy w Auguście bogacza, jakimś cudem, albo będzie chciała interes ubić, kto ją wie ;p Carmina będzie musiała snuć znowu stek intryg.
Wkurzyło mnie to ;/ Stary pryk napalił się na młodą dziewczynę i nawet do Carminy poleciał żeby sobie ulżyć ;/
Kenia też się na niego napali w świecie seriali pisali , że specjalnie się przed nim rozbierze by go uwieść, ale Augusto postanowi po raz już nie wiem który oddbudować swoje relacje z Carminą i da jej kosza.
Augusto to powinien się leczyć, znowu nie uwierzył Elisie. Ile można ją oskarżać, przecież ewidentnie widać, że Carmina kłamie, powinien wpaść na to, że gdyby list faktycznie był do Elisy to nie starała by się go tak ukrywać,tylko by jeszcze pierwsza przyleciała się poskarżyć. Ślepota, nie facet. A co do Kenii, to żałosne było jak się napalił na nią na tyle, żeby już do Carminy dowalać.
znowu wierzy innym a nie córce , beznadziejny jest i jeszcze chce ją wydać za głupiego Paolo
to głupek jest,i cały czas gada o matce elisy,jakby z każdym sie puszczała w tym miasteczku,bez sensu jest takie ciągłe szykanowanie córki,przecież to staje się powoli nudne i przewidywalne...
zgadzam się,nie postarali się przy pisaniu tego wątku,ciągle taki sam,niby poszkodowany i uczciwy a z drugiej strony taki wredny typ,nie kocha córki,pastwi się nad nią psychicznie i fizycznie,bzdura jakaś:(ona już dawno powinna się od nich wyprowadzić.
Troche mi go żal w tej sytuacji z Damianem w sumie chciał dobrze a gdyby ksiądz się nie wtrącił to nic złego by się nie stało.