Ouran High School Host Club

Ouran Koukou Host Club
2006
7,7 5,4 tys. ocen
7,7 10 1 5429
Ouran High School Host Club
powrót do forum serialu Ouran High School Host Club

Świetny!! :D

ocenił(a) serial na 8

Yhm... rozpisałam sie jak nigdy, a tu błąd mi wyskoczył i wszystko szlag trafił .. ;x .
Anime jest bardzo zabawne, ciekawa fabuła oraz postacie, czyli największy plus całego anime. Cóż mam wrażenie, że gdyby odciąć włosy wszystkim postaciom drugoplanowym to połowa byłaby taka sama, ale to takie drobne zastrzeżenie, którym nie należy się przejmować. Poczynając od chłopców; Tamaki najbardziej przypadł mi do gustu, mam słabość do takich blond-włosych "amantów" :3, rozbawił mnie swoimi mini depresjami gdy coś mu się nie udało, a tu zaraz znów był pogodny i pocieszał wszystkich. Czasami zachowywał się jak głupek, a czasami mówił coś mądrego.Kaoru i Hikaru byli tacy uroczy i mieli coś takiego w sobie, że chce się ich oglądać ^^ . O Mori za wiele nie mogę powiedzieć prócz tego, że był bardzo opiekuńczy. Heny był dosyć ciekawą postacią na swój sposób, raz zachowywał się jak dziecko a raz jest mistrzem karate i judo , ale wciąż uzależniony od ciast co było oklepanym ale fajnym pomysłem, który dobrze wypadł.Dopiero w połowie zwróciłam szczególną uwagę na Kyoya, nie rzucał się za bardzo w oczy, ale jego przyjaźń z Tamakim coś w sobie miała. Haruhi zdecydowanie lepiej było w długich włosach, Dziwił mnie fakt, że nie przeszkadza jej, że biorą ją za chłopaka. Całość oceniła bym na 10 gdyby nie to, że czuję, że jeden wątek nie został ukończony, mam na myśli "związek" między Tamakim bądź jednym z bliźniaków a Haruhi. Mogło by chociaż dojść do jakiegoś całusa :< . Za te drobne błędy, daje 9/10 .

ocenił(a) serial na 7
Scarsx69

za długie, najsłabszy punkt to fabuła, więc powinni się ograniczyć o max 20 odcinków.
Chociaż osobiście oszalałam na punkcie bliźniaków <3

ocenił(a) serial na 8
Scarsx69

Wybacz ale ja uważa że tak miało być... Wątek oczywiście nie został dokończony bo anime ma być tylko zachętą w kierunku mangi... Gdyby zdradzili takie momenty to nie było by po co czytać mangę, a warto bo jest dużo lepsza ^^ Wątki miłosne jak i humor się bardzo poruszane... Nawet dowiadujemy się dużo więcej o postaciach... Nawet Mori wydaje się tam barwną postacią xD