PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=690404}
8,0 33 tys. ocen
8,0 10 1 32925
8,0 2 krytyków
Outlander
powrót do forum serialu Outlander

Jestem już w trzecim sezonie, jednak cały czas myślę nad duchem Szkota, którego Claire widziała w pierwszym odcinku pod domem. Czy przespałam wyjasnienie tej kwestii? Wydawało mi się, że może Jamie przeniesie się do niej i nie trafi w odpowiednią lukę czasową, przez co zobaczy Claire ale jeszcze z pierwszym mężem.
Ma ktoś jakiś pomysł? Może jeszcze wszystko przed nami :)

elektryczna_pacha

Wszystko przed nami - duch ma się wyjaśnić w ostatnim tomie... a do tego daleko ( 2 tomy co najmniej ;) )

elektryczna_pacha

Diana mowi ,ze wszystko bedzie wyjasnione w ostatnim tomie sagi, ale ,ze ona wie od dawna jakie ma byc to wyjasnienie i niczego nie zamierza zmieniac.
Podobno sa wskazówki w książce , które trochę moga pomóc w domysłach, póki co trzeba czekac na koniec.

elektryczna_pacha

Jedyne co wiemy (od samej autorki) to, że jest to Jamie w wieku 25lat czyli w okolicy Bitwy pod Culloden.

vampirzyca17

a samego Culoden chyba nie ma opisanego, sa tylko przebitki pamieciowe i retrospekcje z bitwy, wiec moze z bitwa wiaze sie to wszytko co sie wydarzyło, lae czytałam tez teo9rie ,ze to Jemi przed samym poczatkiem ksiazki jak dostał w łeb toporem i go wioza do klasztoru i ratuja a później z niego wraca i poznaje tam CleaR w zamku wuja,
I DLATEGO TAK GAPI SIE NA NIA BO JA WIDZIAŁ JUZ WCZESNIEJ I WIEDZIAŁ KIM JEST MNIEJ WIECEJ przynajmniej
, NO I TA ZAPINKA W PŁASZCZU JELENIA, NIE KOJARZE SYTUACJI GDZIE JAMI MIAŁBY TAKA ZAPINKE Z KSIAZEK, BROsze DO PŁASZCZA w kształcie jelenia , rzucajaca sie w oczy a taką ma i taka widzi Frank