PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=690404}

Outlander

2014 - 2026
8,0 33 tys. ocen
8,0 10 1 33061
8,0 2 krytyków
Outlander
powrót do forum serialu Outlander

Orientuje się może ktoś, gdzie można dostać " Uwięziona w bursztynie " Diany Gabaldon . Ma ktoś na sprzedaż ?
Z góry dziękuje za odpowiedź :)

Lady_luna

dzisiaj skończyłam czytać "Obcą" i czuje się obco ;// nie można nigdzie kupić nowej książki, a jeśli już jest to ceny za używane tomy są bajońskie. W bibliotekach nie ma tej częsci, albo jest jeden egzemplarz i oczywiście zatrzymany co chwila przedłużany. Tragedia, ale! : nie zrażaj się, wyczytałam, że w kwietniu ma wyjść dodruk całego cyklu ^^ na stronie taniej książki pisze, więc jest nadzieja. Ja od jutra rozpoczynam poszukiwania po bibliotekach "Uwięzionej w bursztynie". Na "obcą" czekałam 5 miesięcy i powiem szczerze że BYŁO WARTO po stokroć :)

ocenił(a) serial na 9
Jane_Mary20

Cieżko o wersje papierowa my tutaj na forum ratujemy sie czytając wersje pdf

ignis_2

Witam, czy byłaby możliwość przesłania serii w pdf na e-mail?

ocenił(a) serial na 9
CeeTallis

Hej. Jak chcesz pdf podaj maila to wyślę, albo poszukaj na freedisc. Teraz z powodu popularności serialu łatwiej moźna znaleźć.

ignis_2

Bardzo prosiłabym o przesłanie na puszka_nutelli@o2. pl po kropce bez spacji oczywiście, ale nie mogłam dodać komentarza z e-mailem, dziękuję z góry :)

Jane_Mary20

a próbowałas w Empiku, ja rok temu kupiłam spokojnie i bezproblemowo wszystkie niemal czesci w empiku, czesc na zamowienie, czesc stała na półce odrazu

Lady_luna

Wciąż bardzo ciężko o książkę. Nie zdawałam sobie z tego sprawy dopóki nie umyślałam sobie, że sobie ją sprawie... Eh...

Lellandra

Teraz jest katastrofa. Odkąd seria została wycofana z Polski ceny książki to nawet 300 zł. A ja pierwsze 4 tomy po 26 zeta w e.piku kupowałam.