Orientuje się może ktoś, gdzie można dostać " Uwięziona w bursztynie " Diany Gabaldon . Ma ktoś na sprzedaż ?
Z góry dziękuje za odpowiedź :)
dzisiaj skończyłam czytać "Obcą" i czuje się obco ;// nie można nigdzie kupić nowej książki, a jeśli już jest to ceny za używane tomy są bajońskie. W bibliotekach nie ma tej częsci, albo jest jeden egzemplarz i oczywiście zatrzymany co chwila przedłużany. Tragedia, ale! : nie zrażaj się, wyczytałam, że w kwietniu ma wyjść dodruk całego cyklu ^^ na stronie taniej książki pisze, więc jest nadzieja. Ja od jutra rozpoczynam poszukiwania po bibliotekach "Uwięzionej w bursztynie". Na "obcą" czekałam 5 miesięcy i powiem szczerze że BYŁO WARTO po stokroć :)
Hej. Jak chcesz pdf podaj maila to wyślę, albo poszukaj na freedisc. Teraz z powodu popularności serialu łatwiej moźna znaleźć.
Bardzo prosiłabym o przesłanie na puszka_nutelli@o2. pl po kropce bez spacji oczywiście, ale nie mogłam dodać komentarza z e-mailem, dziękuję z góry :)
a próbowałas w Empiku, ja rok temu kupiłam spokojnie i bezproblemowo wszystkie niemal czesci w empiku, czesc na zamowienie, czesc stała na półce odrazu
Wciąż bardzo ciężko o książkę. Nie zdawałam sobie z tego sprawy dopóki nie umyślałam sobie, że sobie ją sprawie... Eh...