PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=690404}
8,0 33 tys. ocen
8,0 10 1 32813
8,0 2 krytyków
Outlander
powrót do forum serialu Outlander

Czy ktoś wie ktoś coś o napisach do nowego odcinka? Ktoś może kiedy będą dodane? ;)
Z góry dzięki za info

Filmomaniaczka15

Myślę, że do wieczora powinny się pojawić. Zawsze tak było :)

ocenił(a) serial na 9
izek-pyzek

Niestety ja tez szukałam i nic. W zeszłym tygodniu o tej porze juz dawno byłam po seansie. A nie chce sobie psuć odcinka oglądając bez polskich napisów. Moge sie wspomóc angielskimi, ale wtedy sie skupie na zrozumieniu o co chodzi niz delektowanie sie odcinkiem. Coz pozostaje mi nadal czekać.

ocenił(a) serial na 9
ignis_2

Dlatego właśnie dodałam ten post. Tydzień temu o ile pamiętam napisy były dodane tego samego dnia wieczorem co odcinek. Mogłabym obejrzeć odcinek po angielsku, jednak zdecydowałam się poczekać na polskie napisy. Lepiej się w tedy ogląda, gdyż skupiam się bardziej na seansie niż na zrozumieniu go. Również nie wiem jak bym poradziła sobie z irlandzkim akcentem. Aczkolwiek nie wiem ile jeszcze będę czekać, bo nie nalezę raczej do osób cierpliwych. :)

ocenił(a) serial na 7
izek-pyzek

No to wiadomo czemu nikt nie komentuje odcinka :))

Filmomaniaczka15

Ja obejrzałam z angielskimi napisami, niestety musiałam chwilami stopować film, bo oni tak szybko mówili, że ciężko było przeczytać i zrozumieć w sekundę. Myślę, że obejrzę go raz jeszcze, kiedy pojawią się polskie napisy :)

ocenił(a) serial na 9
Filmomaniaczka15

uwaga kobiety juz sa napisy na seansiku. Wreszcie sie doczekalam.

ocenił(a) serial na 10
ignis_2

jaka super jakosc na tej stronce ;o fajnie ze trafilam na Twoj komentarz :)