Po pierwszym odcinku korciło mnie odstawić serial i zacząć obcować z papierową wersją tej historii, ale nie mogłam się oprzeć. Wpadłam po uszy. Jeszcze nigdy nie widziałam takiej chemii pomiędzy dwójką bohaterów czy to serialu, czy filmu. A widziałam już wiele. Nie ważne ile lat są razem, seks między nimi to zawsze coś wyjątkowego. Patrzą na siebie w taki sposób, jakby nikt ich nie obserwował, jakby nie było kamer (pewnie dlatego, że w rzeczywistości jakiś czas byli parą). Dobór ról pierwszoplanowych - genialny. Zdecydowany "+" za wplątanie ich w wątki historyczne. Ostatnie 2 odcinki pierwszego sezonu wprawiły mnie w delikatny szok. Następnego dnia nie mogłam się w pracy skupić. A myślałam, że po obejrzeniu ukochanego GOT widziałam już wszystko i nic mnie już nie zaskoczy. Nigdy nie byłam fanką filmów/seriali kostiumowych i wzbraniałam się przed obejrzeniem Outlanera. Opis na Filmweb'ie tym bardziej nie zachęca. Cudownie być tak mile zaskoczoną
Może byli parą, może nie. Może on jest gejem, może nie jest.
"Sam Heughan did an interview with NewNowNext and this is what he had to say:
A critic, or a troll, tweeted: “Mr. Heughan is one of the most boring homosexual actors out there.” Your retort: “Boring and homosexual never go together. But thank you for the compliment.x”
On if people sometimes mistake him as gay because he played many gay roles throughout his career:
"Yeah, I guess. I played a few gay parts and maybe people might make assumptions about me. I mean, it’s not true, but I don’t really care. I think, whatever, if that’s what you’re gonna pick out from someone’s performance. "
Nie znamy go osobiście, nie przebywamy w jego towarzystwie. Więc nie wiemy na pewno. Jedyne co wiemy to to co wyczytamy w necie. A ja w necie widzę jego zdjęcia z kolejnymi dziewczynami. Nie będę tego osądzać. Dla mnie gejem jest (choć temu zaprzeczają również zdjęcia z kolejnymi dziewczynami) Ronaldo i (niestety, bo z niecierpliwością czekam na Wiedźmina) Henry Cavill. Ale jeśli Sam... hmm jest bi to tylko podkręca klimat :)
Jest 100% gejem. I nigdy nie miał dziewczyny
A ten tweet co przytoczyłas , to własnie wskazuje na bycie gejem raczej niż nie :)
Wywiady w których wypiera sie homoseksualizmu, to normalka.