PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=690404}

Outlander

2014 - 2026
8,0 33 tys. ocen
8,0 10 1 33056
8,0 2 krytyków
Outlander
powrót do forum serialu Outlander

Po pierwszym odcinku korciło mnie odstawić serial i zacząć obcować z papierową wersją tej historii, ale nie mogłam się oprzeć. Wpadłam po uszy. Jeszcze nigdy nie widziałam takiej chemii pomiędzy dwójką bohaterów czy to serialu, czy filmu. A widziałam już wiele. Nie ważne ile lat są razem, seks między nimi to zawsze coś wyjątkowego. Patrzą na siebie w taki sposób, jakby nikt ich nie obserwował, jakby nie było kamer (pewnie dlatego, że w rzeczywistości jakiś czas byli parą). Dobór ról pierwszoplanowych - genialny. Zdecydowany "+" za wplątanie ich w wątki historyczne. Ostatnie 2 odcinki pierwszego sezonu wprawiły mnie w delikatny szok. Następnego dnia nie mogłam się w pracy skupić. A myślałam, że po obejrzeniu ukochanego GOT widziałam już wszystko i nic mnie już nie zaskoczy. Nigdy nie byłam fanką filmów/seriali kostiumowych i wzbraniałam się przed obejrzeniem Outlanera. Opis na Filmweb'ie tym bardziej nie zachęca. Cudownie być tak mile zaskoczoną

ubergirl

Nigdy nie byli parą. on jest gejem .

Justyna_0288

Może byli parą, może nie. Może on jest gejem, może nie jest.
"Sam Heughan did an interview with NewNowNext and this is what he had to say:

A critic, or a troll, tweeted: “Mr. Heughan is one of the most boring homosexual actors out there.” Your retort: “Boring and homosexual never go together. But thank you for the compliment.x” 

On if people sometimes mistake him as gay because he played many gay roles throughout his career: 

"Yeah, I guess. I played a few gay parts and maybe people might make assumptions about me. I mean, it’s not true, but I don’t really care. I think, whatever, if that’s what you’re gonna pick out from someone’s performance. "

Nie znamy go osobiście, nie przebywamy w jego towarzystwie. Więc nie wiemy na pewno. Jedyne co wiemy to to co wyczytamy w necie. A ja w necie widzę jego zdjęcia z kolejnymi dziewczynami. Nie będę tego osądzać. Dla mnie gejem jest (choć temu zaprzeczają również zdjęcia z kolejnymi dziewczynami) Ronaldo i (niestety, bo z niecierpliwością czekam na Wiedźmina) Henry Cavill. Ale jeśli Sam... hmm jest bi to tylko podkręca klimat :)

ubergirl

Jest 100% gejem. I nigdy nie miał dziewczyny

A ten tweet co przytoczyłas , to własnie wskazuje na bycie gejem raczej niż nie :)
Wywiady w których wypiera sie homoseksualizmu, to normalka.

Justyna_0288

Jeśli ma poczucie humoru i dystans do siebie, to również mógł tak powiedzieć. W tym momencie na 100% to ewentualnie tylko o sobie możesz mówić, że nie jesteś homo