Całe 2 minuty!! :) Szkoda tylko, że trzeba czekać do kwietnia :(( Strasznie podoba mi się, że dalej serial jest tak zgodny z tym, co dzieje się w książce :) Cieszę się, że w kolejnych odcinkach jest rozwinięcie i zagłębienie się w relacje między bohaterami i nie uciekają od ich tragicznych przeżyć.
Jedna scena zastanawia mnie trochę. Wydaje mi się, że (SPOILER)
pojedynek jest zgarnięty z przeszłości Jamiego, ale ukazanej dopiero w części 2. Nie przypominam sobie, żeby była o nim wcześniej mowa.
Jakby ktoś nie widział, można na youtube wpisać: New Outlander Trailer "Love Forces a Person to Choose".
A tak w ogóle dalej strasznie cieszę się, że Outlander zgarnął statuetkę People's Choice Awards :)))
No tak już nawet ktoś poklatkował ten zwiastun z podziałem na miny ... za dużo tam nie widać Kler tu Kler tu ... no i dramatyczne " I won't give up for Jamie" :) na koniec.
Dobrze że już nie robią tajemnicy z tego kim będzie Kler ... i tak to wszyscy wiedzą :)))
Myślę że odejdą trochę od książki w pewnych szczegółach ( Claire po raz drugi smęcąca przy tych kamieniach to by było za dużo ) ... na tyle na ile można zachowując jej sens.
Znowu jakaś chłosta ... ile można ?
Mam tylko nadzieję że się nie przestraszyli i dali jednak lanie ..... choć w zajawce nie ma :))