PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=690404}

Outlander

2014 - 2026
8,0 33 tys. ocen
8,0 10 1 33051
8,0 2 krytyków
Outlander
powrót do forum serialu Outlander
ocenił(a) serial na 10
czekina

Czy ktoś dotarł do daty premiery w Polsce? Ja również nie mogę sie doczekać! *.*

ocenił(a) serial na 10
Fieffiura

a jest pewność, że będą puszczali to w pl?? ja mam nadzieję że tak :)

ocenił(a) serial na 10
mloda1

No ja myślę! :D Tylko obawiam się, że mogą to puścić znacznie później u nas niż w tekewizji w USA. Mam nadzieję, że odcinki będą dostępne online!

ocenił(a) serial na 10
czekina

A wiadomo dokładnie kiedy premiera za granicą?:)

musicwoman

Jeszcze nie wiadomo, ale prawdopodobnie w pierwszej połowie 2014 r. :)

elenkaa

Ja czytałam, że latem - pewnie lipiec, sierpień. W Polsce... nie liczyłabym na szybką emisję.

Asik_92

poradzimy sobie :)

musicwoman

Premiera czerwiec 2014. Pierwsza puści prawdopodobnie Showcase TV. W Polsce żadna stacja tego nie kupi, a szkoda.

Zola77

Skąd wiesz, że nie kupi? Inne seriale stacji były emitowane w Polsce.

night_mist

Sądze, że tematyka serii odbiega od tego co jest jest teraz "na topie" w tv. Jest co prawda słaby Covert Affairs i dużo lepsze Continuum. Moze się mylę. Chętnie obejrzałbym serial w telewizji.

czekina

O czym to jest? Jaki klimat, te sprawy.

Kasiek_haz

historia, romans, trochę magii

czekina

jest super

ocenił(a) serial na 9
czekina

Dobrze, ze jest internet to mozna oglądać online. Inaczej nie obejrzalabym wiele produkcji. Co do serialu w tv. To bedzie cieżko. Patrząc na forum to troche fanek ksiazki i serialu jest, ale nie az tak jak w USA.a jesli juz to przyjdzie nam poczekać. Chociaz moze puls wypuści serial w przyszłym roku?ostatnio puszczają tam duzo nowosci. I skoro puścili ARROW i najnowszego SPARTAKUSA tez ze stacji STARZ to po drobnej sugestii ze strony fanów.w okolicach od wakacji moze OUTLANDER zagoscilby w naszych domach.

ignis_2

Ja Ci powiem, że w ogóle nie wyobrażam sobie czegoś oglądac w TV. Sorry, ale moj schedule nie jest uzalezniony od programu TV. Moge czasem odcinki ogladac o tak dziwnych porach, ze takim sposobem widzialabym tylko dwa odcinki z sezonu.

ignis_2

Tylko internet. Wersja z lektorem przyprawia mnie o dreszcze.