Gdy były sceny łóżkowe to mama kazała mi wychodzić z pokoju.
ja tam nie bardzo pamiętam żeby tam były jakieś sceny łóżkowe,może jakieś głębsze całowanki,ale to pikuś w porównaniu z tym co wyrabiają w dzisiejszych serialach ;-)
Ja pamiętam jak leciał w niedziele ten serial, na ulicach było pusto, wszyscy siedzieli w domach i oglądali. Ech, kiedyś to były czasy i seriale. Nie to co teraz, same odgrzewane kotlety.
hehe ja miałem podobnie, swoją drogą to brakuje takich seriali i w takiej obsadzie:( A czy teraz przy jakimś serialu pustoszeją ulice??? to była magia tamtych lat...
W tamtych czasach byla TV i wystarczalo. Nie mielismy komputerow i neta niestety ale jakos bylo i pamietam ze na podworku z dzieciakami odgrywalismy role z tego serialu :) Hehe. To byly czasy. Serial bardzo dobry i nawet teraz czasami wlaczam cd zeby sobie przypomniec...
fajnie ci ze możesz sobie obejrzeć,ja miałam kiedyś na vhs ale już sie zużyły :-(
Ach rozrzewniłeś nas dziwolągu. To faktycznie były "cudowne lata" seriali - Północ-Południe był jedny z nich. Czekało się na każdy odcinek z wielką radością.