to serial ten emitowała TVp,było to na początku lat 90-tych,a ja miałem z 5-6 lat. Wtedy chyba musiała oglądać go masa ludzi,bo nawet jakieś koleżanki mojej mamy przychodziły na seanse:0 Później oglądałem raz jeszcze i stwierdzam,że jest świetny-ach te wspomnienia-dziś już takich seriali NIE MA niestety, mam nawet 4 odcinki i szukam reszty jeśli ktoś ma to proszę o kontakt nr gg 8692027
Ja miałem wtedy jakieś 8 lat i w domu sięrobiło ciasno jak jej ku,pele sie zbierały :D widzę że mamy podobne przejscia jak można to tak nazwać .
A co do filmu to jest bardzo dobry
ja miałam około 8 też :) mama się zawsze śmiała że takiego gniota oglądam, ale cóż, ja to kochałam ..:). Pamiętam gdy na wakacjach nad morzem siedziałam sobie w sali tv* i akurat leciał ostatni odcinek drugiej serii. obok siedizała jakaś para i chłopak strasznie klął. mama się zdenerwowała, nakrzyczała na niego i zabrała mnie do pokoju. Myślałam, ze ją zabiję ! Zacżełam płakać i wyć, że tak nie można i dostałam czkawki. Ech, życie....
* wyjasnienie dla młodych: kiedyś jak człowiek jechał na wakacje to nie miał telewizora w pokoju, tylko stało jedno wielkie pudło w specjalnej salce pełnej krzeseł i tam się schodzili wczasowicze żeby oglądać. :)