PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=736614}

Pakt

2015 - 2016
7,6 47 tys. ocen
7,6 10 1 46901
6,4 20 krytyków
Pakt
powrót do forum serialu Pakt

Po fragmentarycznym obejrzeniu pierwszego odcinka męczy mnie pytanie. Czy Dorociński umie zagrać coś poza postacią Dorocińskiego? By your self. To jego patent na aktorstwo.

cezarro

A niby kogo ma grać Dorociński?
Pazurę?

jan_niezbedny0

Chyba by nie umiał.

cezarro

Chyba, że byś mu pokazał jak.

jan_niezbedny0

Skoro mu szkole tego nie "pokazali" to i ja nie dam rady, ale zawsze możne poprosić o korepetycje któregoś Mroczka.

cezarro

Skoro wolisz Mroczków...

jan_niezbedny0

Skoro reprezentują rodzaj aktorstwa a la Dorociński...

cezarro

Na szczęście tylko według krytyki wyrobionej jak aktorstwo Mroczków.

jan_niezbedny0

I naturalnie Dorocińskiego. Nie krzywdźmy faceta.

cezarro

Bez obaw - on nie wie i raczej się nie dowie o twoim istnieniu.
A nawet gdyby tu przypadkiem zajrzał, to tym co wypisujesz żeby sobie ulżyć też mu krzywdy nie wyrządzisz.
No, ale jeśli to w czymś pomaga, to miłej zabawy.

jan_niezbedny0

Bardzo Cię zaboli, że jest mi obojętne co kto sądzi o moich opiniach? Z Dorocińskim włącznie

cezarro

Wręcz przeciwnie - mam to w nosie.
Trochę to tylko dziwne, bo operujesz nonsensem jakim posługują się forumowi prowokatorzy, którym zazwyczaj bardzo zależy na przeglądaniu się w cudzych oczach.
No, ale niech będzie, pisz sobie zatem co tam chcesz, ja się już wtrącał nie będę.
Jak wyżej - miłej zabawy.

jan_niezbedny0

Myślę, że to doskonała decyzja. Gdybyś miał coś do powiedzenia to może rzekłbym: szkoda. Ale ponieważ Ty się tylko wtrącasz więc wielkiej straty intelektualnej nie będzie.

cezarro

By your self? A co to właściwie znaczy?

Shaka_Laka

W jednym z wywiadów Segal użył tego określenia doszukując się w nim patentu na sukces. Pewnie chodziło mu o bycie sobą.

cezarro

Aha. Bo myślałem że chodzi o zwrot "be yourself". Ale jak Segal to pewnie faktycznie było by your self.

Shaka_Laka

A tak w ogóle to kto to jest Segal

Shaka_Laka

Segal? To ten od by your self, a po Twojemu i pewnie poprawnie by yourself.

Shaka_Laka

Więc i tak byłeś blisko. Zastanów się nad tym.