http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=59310
Co jest dotychczas największym hitem obecnego sezonu serialowego? Nie "Flash Forward", nie "Mercy", nie "NCIS: Los Angeles", a... "Vampire Diaries" . Nowy serial stacji The CW notuje dla swojego kanału kapitalne wyniki.
P.S. Jestem mile zaskoczony sukcesem serialu, chociaż i tak wiadomo że będzie chętnie oglądany jako taka przystawka przed Księżycem w Nowiu.
Ale serial Vampire Diaries zaskoczyły nie tylko dobrą fabułą , ciekawymi odcinkami ale także poprzez rewelacyjną kreację Ian Somerhalder ( Damon ).
Szkoda że nie bierze z niego przykładu Paul Wesley ( Stefan ) - kompletna klapa.
Ogólnie na razie jest naprawdę dobrze i może kogoś obrażę a wszystkie fanki zaraz się zlecą ale serial Pamiętniki Wampirów jak na razie lepiej się prezentuje niż cała Saga Zmierzch.
zgadzam się z tobą
ja myślałamże to będzie jakaś klapa a tu prosze
Ja uwielbiam tebsekial a SZCZEGÓLNIE DAMONA on jest najleprzy
KiedyS uwielbiałam zmierzch ale teraz lubie the vampire diares
Hmm... No co do tego , że serial jest lepszy niż zmierzch to się zgodzę. Damon - rzeczywiście bardzo dobrze zagrana postać
Paul Wesley - moim zdaniem za sztywny... tak zdecydowanie za sztywny.
A VD...? Oglądam , ale nie jest jakimś arcydziełem , ale ogólnie przyjemny :)
Robi furorę, ale nie jest zły , całkiem fajna fabuła ,ostatnio przeczytałam I część ksiązki , trochę, BARDZO pozmieniali , ale fajnie się ogląda
Rzeczywiscie serial robi furore, a zakladam, ze jest to spowodowane moda na wampiry; zreszta kto nie lubi ogladac wampirow czy chociazby o nich czytac? Dracula Brama Stokera, Nosferatu, teraz bardziej kultowy Zmierzch no i Pamietniki czy True Blood(wybaczcie, ze nie wymienilam reszty)- wiekszosc filmow/seriali o wampirach jest skazanych na sukces, bo ludzie lubia patrzec na cos co jest niebezpieczne, do tego ma nadprzyrodzone moce, zyje wiecznie i pozostaje w swietle wiecznej mlodosci-nic wiec dziwnego, ze Pamietniki dobrze sobie radza. Do tej mieszanki dodajmy +2 przystojnych facetow oraz piekna kobiete i mamy hit jak nic. Sama saga Pamietnikow mnie nie zachwycila, ale na szczescie serial zasadniczo rozni sie od ksiazki I BARDZO DOBRZE.