Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122850
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

10 odcinek

ocenił(a) serial na 10

widział już może ktoś 10 odc sezonu 2 ??

olo1875

GDZIE???
swoją drogą dlaczego są te przerwy? taki KLAN leci bezustannie 20 lat!
stawiam na to że scenarzyści nie mają pomysła...

ocenił(a) serial na 10
dorota70760

no właśnie nie widziałam i myślałam że ktoś może widział ;/
nie wiem denerwują mnie tymi przerwami

dorota70760

Jak "scenarzyści nie mają pomysła"? Dziecko, najpierw ogarnij błędy fleksyjne, a potem filmłebem się zajmuj. Jest przerwa, bo muszą to ku.rwa nakręcić, nie? Myślisz, że jeden odcinek to kwestia kilku godzin? Chyba nie zdajesz sobie sprawy ile to pracy, pójdź sobie do jakiegoś teatru na próbę, i zobacz, a nie odpier.dalasz takie bzdury.
Dalej, info nie gryzą, i można sprawdzić, nie?

lilinette

jestem dzieckiem a ty poważną kobitą która nie ogląda Kiepskich i klnie
może napij się melisy na uspokojenie i wyluzowanie majtasów
albo obejrzyj włatców much

użytkownik usunięty
dorota70760

Włatców to raczej ty sobie pooglądaj bo są na twoim poziomie.

olo1875

Masz wyraźnie napisane,że odcinek będzie 2 grudnia,więc nie rozumiem po co ten wątek,skoro nikt jeszcze nie mógł widzieć tego odcinka ;P

użytkownik usunięty
olo1875

Człowiek to istota myśląca, ale niestety bardzo leniwa.. na przyszłość nie idź na łatwiznę i przejrzyj inne tematy bo kolejne pytanie "kiedy będzie 10 odcinek" czy "czemu robią takie długie przerwy?" jest irytujące.

DOROTO
"Pomysła" to raczej nie mają twórcy Klanu i innych polskich serialików. The Vampire Diaries wymaga więcej pracy. Chyba dobrze, że chcą nam zaprezentować jak najlepiej nowy odcinek? Jak ci się nie podoba, to przerzuć się na Klan, będą świąteczne odcinki.

ocenił(a) serial na 8

jak byście chcieli wiedzieć to oni mają już nagrane wszystko do końca cały sezon po prostu jest puszczany tak a dla czego pewnie dla tego żeby ładnie równo wyszło z czasem .

ocenił(a) serial na 5
dyrty

Właśnie, muszą to tak rozciągać, żeby z emisją dotrwać do wakacji. ;) wtedy będzie przerwa na nagranie następnego sezonu.

ocenił(a) serial na 10
Kvenhetja

Oni muszą to rozlozyc do konca rok tzn . nie roku ale tak jak bylo w przypadku pierwszego sezonu konczyl sie cos maj/czerwiec . Wole czekac niz szybko obejrzec i zeby byl po sezonie . A wszystkich odcinkow jeszcze nie maja bo czeso umieszczają informacje na twitterze ze niektóre odcinki jeszcze piszą , ze dzis nagrywają jakies sceny itp .

użytkownik usunięty
dyrty

A skąd taka bzdura informacja?

dyrty

Podpisuję się pod Blush, skąd taka GŁUPIA informacja? Widać ktoś tutaj jest wyrocznią i wie lepiej. Nie warto się kłócić, do czego na pewno dojdzie zresztą.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem