Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122850
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

wiele osob pisze na forach ze w gazetach pisze iz na nfilmHD w tym tygodniu bedzie juz 12 odcinek VD Osobiscie niemal calkowicie jestem pewna tak na 90% ze to błąd i ze puszczą jakis inny film albo poprzedni odc jeszcze raz . W sumie zostaje jeszcze 10% slyszalam ze kiedys w polsce wyemitowali jakis serial szybciej niz w rodzimej telewizji miala premiere wiec to dziwne moze i teraz tak bedzie chociaz nigdy tak nie bylo w przypadku vd wiec wydaje mi sie niemozliwe. Moze NfilmHD posiada juz prawa do tego odcinka , niewątpliwe aczkolwiek chyba nie mogą go wypuscic wczesniej niz w CW co wy sądzicie

użytkownik usunięty
domis3

Ja uważam, że to bzdura. Owszem,możliwe że mają go już wykupiony ale, skoro jest już nakręcony to jaki CW miałoby interes w tym, że sprzedają go innym krajom na wcześniejszą emisję (bo sorry, nie uwierzę że my tacy wyjątkowi jesteśmyxD) a sami mają w planach puścić go później.

ocenił(a) serial na 6

Sprawdziłam na swoim telewizorze i 12 odcinek pamiętników jest zaplanowany na NflimHD na najbliższy poniedziałek. Na serio i nie żartuje mnie to zdziwiło, że tak szybko puszczą a na rodzimej stacji jest dopiero na 27 stycznia. Dziwne

ocenił(a) serial na 10
sessi478

Bardzo dziwne moze to jakas pomylka tak sądze ! ;DD ale jak ktos ma nfilmhd to niech zobaczy i sie przekona :) ps sessi478 a jest opis odcinka ? bo nie wiem jak funkcjonuje N i sa opisy kazdego odcinka czy tylko taki ogolny 'pamietniki wampirow'

użytkownik usunięty
domis3

a może im się poknociły numery po prostu... i zamiast 11 dali 12, a 12 będzie emitowany 27 (swoją drogą nieźle ich nadgoniliśmy przez tą przerwę:P).

ocenił(a) serial na 10

no tak a wlasnie 11 juz leciał czy nie ? bo na chomikach są do 10 PL a wlasciwie to jest mega dziwne bo i na Nce i we wszystkich programach telewizjnych pisze ze wlasnie 12 ; dd no ale pewnie u nas tez za jakis tydzien bedzie przerwa w emisji bo odcinkow braklo tymczasowo ; p

użytkownik usunięty
domis3

nie wiem bo się nie orientuję w tamtejszych emisjach ale nawet jeśli juz był emitowany to mogą dać jeszcze raz.
No skoro są tak naprzód że są w gotowości do emisji odcinka na tydzień przed oficjalną premierą to może i z resztą będzie tak samo;d

ocenił(a) serial na 6
domis3

11 odcinek już leciał. Prawdopodobnie mogło się im pomilić z tym 12 odcinkiem albo też nie. Dowiemy się w poniedziałek.

użytkownik usunięty
sessi478

Można do nich napisać, ale z tego co czytałam to nie odpisują.

ocenił(a) serial na 6
domis3

Nie jest tam tylko napisene o czym jest serial i nie ma opisu danego odcinka.

ocenił(a) serial na 10
sessi478

no to zobaczymy;)) jak zobaczysz daj tu znac oki? ;**

domis3

I który odcinek puścili?

użytkownik usunięty
GGosiAA

no właśnie?

ocenił(a) serial na 8

też jestem ciekaw...

XxXzywy92

Czytałam,że była jednak powtórka,ale nie wiem dokładnie,którego odcinka

użytkownik usunięty
Lady_Cold

tak ja mówiłam, przecież to by było niemożliwe żebyśmy mieli premierę wcześniej..

ocenił(a) serial na 10

Kurcze powiem wam, że ten serial wciąga i powoduje we mnie taki głód jak wampiry ciągnie do krwi...Grrr :)
Już 11 odcinków po PL oglądałem drugiej serii i z niecierpliwością czekam na następny :)
Nie znacie może też jeszcze jakiegoś serialu podobnego do tego? lub coś równie wciągającego? :)
No oprócz LOSTów...;]

użytkownik usunięty
Deeny

dextera polecam :P bądź miasteczko twin peaks ;]

ocenił(a) serial na 8
Deeny

ja oglądam V i też bardzo lubię ;)

użytkownik usunięty
Deeny

Ja kocham SKINS, ale to nie każdemu się spodoba choć serial świetny ;]

ocenił(a) serial na 8

Właśnie też miałem polecić Skins ale blush mnie uprzedził/a/// świetny serial i bardzo wciągający... :)

XxXzywy92

o tak! skins. boski serial.
ale jakoś wam powiem, ze jestem bardziej fanka dwóch pierwszych serii niż tych z udziałem "młodszej" obsady ; >
nie wiem czemu. sentyment? ; )

ocenił(a) serial na 8
Calista

Ja właśnie kończę drugą serię, ale słyszałem że w dalszych zostaje tylko Effy i Pandora. Niedługo zaczynam trzeci sezon...

użytkownik usunięty
Calista

No nie, gdzieście się podziewali, myślałam, że nikt tutaj nie ogląda Skinsów:P
Ja kocham i pierwszą i drugą generację, każda miała coś w sobie. Moją ulubioną bohaterką jest Effy którą uwielbiałam już od samego początku tzn. pierwszej serii. Nie tak jak np. Cassie która była genialna w pierwszym sezonie a w drugim tak się zmieniła, że zaczęła mnie strasznie wkurzać ;]

Hi, I'm Pandora, I'm useless xD Pandora jest świetna :D

Już niedługo 5 sezon, nie mogę się doczekać;)

Ja właśnie kończę oglądać pierwszą serię Skinsów ;P Na chwilę obecną moją ulubioną bohaterką jest chyba właśnie Cassie ;)

użytkownik usunięty
Neff

Końcówka finałowego odcinka była świetna;) Najlepsza jak na razie w całej historii Skinsów :P
Cassie pokochałam na nowo dopiero w jej odcinku w 2 serii, końcówka była przepiękna z przepiękną piosenką<3

To już się nie mogę doczekać xD

użytkownik usunięty
Neff

Oglądaj oglądaj :P
A z męskiej obsady kogo wolisz?:P

Hm... Waham się pomiędzy Tony'm, Anwar'em i Sid'em ;D Każdego po trochu :P Chociaż na początku nie trawiłam Chrisa, tak ogólnie, irytował mnie przede wszystkim z wyglądu, totalnie nie mój typ, ale chyba trochę się do niego przekonuję... xD

użytkownik usunięty
Neff

Chris jest kochany:) Anwara nie znoszę;d Lubię też Maxxiego no i Sida;)