Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

2/10

ocenił(a) serial na 10

Jak dla mnie 3 pierwsze serir były do zniesienia i mogły się podobać , tak 4 sezon był do kitu. Ciekawi mnie co scenarzyści wymyślą w 5 sezonie. Myślę , że na tym 5 sezonie serial powinien się zakończyć.
Dla mnie najlepszym serialem był Kindred the embraced. Potem był rewelacyjny serial Pod osłoną nocy, który przestano kręcić po 1 serii. Cały czas mam nadzieję, że kiedyś wrócą do tego serialu bo jego fabuła a także gra aktorów jest o niebo lepsza od pamiętników.
Ale cóż pamiętniki oglądają głównie lidzie młodzi a Pod osłoną nocy był przeznaczony dla trochę starszej WIDOWNI.

ocenił(a) serial na 1
Arabella777

OK... Tylko nie rozumiem jednego... Dlaczego piszesz "były do zniesienia" i że "2/10" skoro tak naprawdę wystawiłaś serialowi 10/10 i dodałaś do ulubionych?
Ciekawi mnie też co kryje się pod "ludzie młodzi". Hmmm.

ocenił(a) serial na 10
Slutty_Pumpkin

Dałam kiedyś 10/10 bo pierwsze 3 sezony były bardzo fajne. Jeśli chodzi o drugie pytanie to miałam na myśli widownię nastoletnią.
Niestety polscy widzowie nie mają wpływu na popularność serialu, bo liczą się opinie danej stacji, która emituje film.

ocenił(a) serial na 6
Arabella777

A tam, Moonlight to też delikatny serialik...

ocenił(a) serial na 10
WhiteDemon

Zgadzam się, ale gra aktorów dużo lepsza

ocenił(a) serial na 6
Arabella777

Bo ja wiem czy dużo lepsza...wg mnie podobny poziom aktorstwa reprezentują. Jest ok. Cały serial bardzo przyjemny, nie mówię że nie, ale żeby się specjalnie wyróżniał? Od TVD różni się tym że postaci są "poważnymi dorosłymi";P
Uwielbiałam Josefa stamtąd, zajebiste wampirzysko:)

A Kindred the embraced kocham, wspaniały serial dziś już takich nie robią, i nieodżałowany Mark Frankel w roli Luny <3