Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

2x12 spoiler PL !!!

użytkownik usunięty

Stefan ma swoje własne pomysły na temat nowego planu Eleny na przyszłość. Podczas
gdy Damon prosi Elenę, aby miała oko na Rose, której sytuacja zmienia się
nieoczekiwanie niebezpiecznie. Caroline i Matt starają się być szczerzy o swoich
uczuciach do siebie, a reakcja Tylera jest niespodzianka dla niej. Damon stara się ukryć
swoje prawdziwe uczucia, kiedy kryzys życia i śmierci, uderza go mocniej, niż się
spodziewał.

Tak wiemy to już od kilku dni.....

użytkownik usunięty
Ramiel

Fajnie, że wiesz. Ale co mnie to obchodzi? Jak wiesz, to po co piszesz?

użytkownik usunięty

A co ciebie obchodzi, że istnieje wyszukiwarka na forum, lepiej zaśmiecać je "newsami"...

ocenił(a) serial na 10

i tego wlasnie nie bedzie na moim forum :) od razu usune watek i dam bana za takie spamowanie :D

użytkownik usunięty
fifi1516

I bardzo dobrze ;d

Matko, dziecko weź się ogarnij i popatrz, że ten wątek jest na bieżąco, na pierwszej stronie, po co zakładasz identyczny?? "Fajnie, że wiesz. Ale co mnie to obchodzi?" Jeśli Cie nie obchodzi, czy ktoś już to wie, to po cholerę zakładasz taki wątek?? Tak to jest jak się ma głowę w dupie!!!!!

użytkownik usunięty
Ramiel

Ramiel !!! TY SIĘ KU*WA ODE MNIE ODPIE*DOL !!!

Co się tak denerwujesz?? Jedyne co umiesz powiedzieć w konstruktywnej wymianie (nie)uprzejmości to przekleństwa?? Ile Ty masz lat?? Albo inaczej: jaki Ty masz poziom wypowiedzi na publicznym forum?? Tutaj się nie szczeka, więc powściągnij swój plugawy język.

użytkownik usunięty

Typowa reakcja na swój idiotyzm... ;]

użytkownik usunięty

Dobra. Dobra. Przepraszam Ramiel, blush, fifi. Usuwam konto i temat. OK?

użytkownik usunięty

Jeśli potrafisz, proszę bardzo;d

A tam usuwam konto... Nie usuwaj, było minęło, czasem nerwy biorą górę:)

użytkownik usunięty
Ramiel

Dzięki. próbowałem. Tylko nie wiem jak usunąć :)