Oto dwa zwiastuny:
http://www.youtube.com/watch?v=EaOAxKgVBM0&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=amqFabD5VnY&feature=player_embedded
tia, i ta sławna już scena w wannie :o)
Jessica będzie nową "przyjaciółką" Damona. Będzie jej się zwierzał ze swoich uczuć. Co czuje, myśli... Zapowiada się kolejny świetny odcinek. Jak większość Damon-centirc :)
E tam, jaki wredny Tyler?? ;)
Właśnie dowiedział się, że jedyna osoba której ( tak mu się wydawało) może zaufać w swojej "wilkołaczej;) sprawie - go oszukała...
Tym bardziej musi to go denerwować, że jest w tym "magicznym światku" nowy i nie kuma co się wkoło tak naprawdę do końca dzieje. Po drugie, sam se sobą ma problemy - z pogodzeniem się ze swoją wilczą skórką;)
Fakt, że Caroline skłamała, że jest jedyną wampirzycą i że to właśnie ona przyczyniła się do śmierci jego wujka, który mógł mu w jakiś tam przynajmniej procencie zastąpić ojca (no dobra, wiemy jaki był burmistrz, ale mimo to przecież) - dodatkowo dolewa oliwy do ognia...To że się facet wku..wi, nic dziwnego raczej.
Choć mam szczerą nadzieję, że tylko tak to zmontowali, że to Tyler uwięzi Car;(
A co to za szczęściara tam w tej wannie?? Troche niedoinformowana jestem jeszcze nie obejrzalam 12 odcinka xD
Ja czytałam, że to jakaś nowa postać, dziewczyna chyba będzie miała na imię Angel, ale zobaczymy, jak to będzie;D
Nowa dziołcha Damona...Jeszcze o sweetaśnym imieniu Angel, na które mam alergię...
Już wiem, że jej nie lubięXD
Przejrzałaś mnie, nie wyprę się;)
Oglądam Merlina, ale jakoś takoś Gwen lubię...
Wiem, dziwaczneXD
No, dokładnie, ciągle powtarza, że Artur będzie cudownym królem, ach, och! ;) Mnie jeszcze wkurzały te ciągłe uśmieszki Morgany - robiła je za każdym razem, gdy się pojawiała ;p
A nie orientujecie się może, kiedy dokładnie wychodzi nowa seria Merlina? Czytałam kilka informacji jej dotyczących, ale wszędzie są to raczej spekulacje...
Bo to były widoczne-ukryte złośliwe uśmieszki;P No właśnie ja czytałam np., że teraz ma być premiera Doctora Who, a dopiero potem Merlina, ale póki co nie ma podanej daty premiery ani jednego serialu, ani drugiego:/:P
No wiesz, gdyby te uśmieszki Morgany były pokazywane tylko raz na jakiś czas, to okej, ale one były bez przerwy ;p W ogóle Merlin mógłby w końcu powiedzieć Arturowi, kim naprawdę jest. W końcu to już czwarta seria, a on nadal jest tego nieświadomy... Też słyszałam właśnie, że z powodu serialu "Doctor Who", PM ma być przesunięte dopiero na przyszły rok... Mam nadzieję, że jednak wcześniej...
No właśnie w tym problem, że bez przerwy;P Mógłby, aczkolwiek tu wysuwa się kolejny problem- Arthur mdleje za każdym razem, gdy Merlin używa magii;D Ja najchętniej oglądałabym DW i PM w tym samym czasie, bo oba seriale uwielbiam, ale to chyba niemożliwe:/:P Ale też mam nadzieję, że już niedługo będzie można oglądać nową serię PM;P
wow Elena w kucyku, bardzo dobrze w takim wygląda. Damon... ach wiadomo:d Taylor?! wtf! co to ma byś?! oni mieli być razem!
"?! wtf! co to ma byś?! oni mieli być razem!"
No. Dokładnie.
Zaraz mi piana z pyska poleciXD
Wrrr...
Jak oni śmią mi Tyroline deptać! ;)
znowu zmontowali tak filmik żeby wyglądało na to, że Tyler zamknął Caroline ;) ciekawe kto ją porwie:/
Damon stał się znów zły wiec będzie ona jego zabawką i jeśli Ian nie kłamał w wywiadzie to SPOILER w wannie będzie opowiadał jej o Elenie;d
Dałabym ci linka do wywiadu ale strona vd nie działa;)
Tak jak mówiłam, Andie będzie pod wpływem Damona, nie będzie to raczej nic głębokiego z jego strony. O ile pamiętam podczas kąpieli dziewczyna będzie zahipnotyzowana i będzie słuchać o jego uczuciach do Eleny. Ian przyznał, że to tragiczne, że Damon nie potrafi wyznać co czuje bez wymazywania pamięci czy właśnie wpływem uroku.
Czyli ta laska to będzie jeno taka podręczna maszynka terapeutyczna?
To jezdym spokojnoXD
No proszę, ja nic nie wiem...
Czyli że co, będzie się relaksował w wanience z inną, ale będzie myślał o Elence?
Bardzo dobrze;)
Andie Star is a local newscaster for Mystic Falls. It looks like she will be spicing things up. Andie is a recurring character.She's is a pretty 30-year-old reporter in Mystic Falls, probably a human, however, it is not directly stated. She aims to interview Damon Salvatore after the last night devastation that struck the town. It was a bloodbath during school-sponsored athletic dinner. Andie seems to be extremely happy when Damon agrees to be interviewed. She will appear in The Dinner Party for the first time.
a mnie się to nie podoba, ledwo zabił Rose, widać że było to dla niego ciężkie, a w następnym odcinku bawi się inną, lubię złego Damona, ale mógłby pokazać, że czuje coś więcej do innych postaci niż tylko nudnej Elenki,sorki ale nie lubię Deleny.
Zły Damon powrócił, ale zły Damon lubił się bawić dziewczynami, pić ich krew, etc. :) I wydaje mi się, że właśnie tak teraz będzie.
Ale taki właśnie jest Damon. Śmierć Rose była dla niego ciężka ale on TAK właśnie radzi sobie ze smutkiem i bólem. Pogrąża się w alkoholu i kobietach. Stacza się na dno aby nic nie czuć. Jak to ujęła Rose w ostatnim odcinku "Damon's a lot like me. He wants to care, but the minute he does, he runs away from it." Kocha Elenę i dla niej chciałby się zmienić, być jest jej godnym. Tak długo wolał nic nie czuć, że zapomniał już jak to jest CZUĆ: "I can't be what other people want me to be. What SHE wants me to be". Wszystko co czuje, wszystkie te emocje i poczucie winy są dla niego nie do zniesienia. Sam powiedział "There's only so much hurt a man can take". Nie umie sobie poradzić z bólem. Jak tylko coś się dzieje, woli znowu nic nie czuć.
Osobiście chyba wolę złego Damona. Taki był na samym początku, takiego właśnie go pokochaliśmy. Scenki w których jest dobry i czuły są super, te w których się biedak załamuje bezcenne, ale właśnie to że zmienia się w ułamku sekundy, to że jest nieprzewidywalny sprawia, że jest taki interesujący :)
~~~~~~~~
Jako ciekawostkę zamieszczam wywiad z Ianem, w którym się wypowiada o Damonie i jego relacjach z Eleną:
"If you're waiting on Damon and Elena's grand romance, don't lose hope. Zap2it checked in with our good friend Ian Somerhalder on his last visit to Los Angeles, and of course, we had to ask him what was up next for the CW's most highly anticipated relationship ever.
In Thursday's mid-season premiere, emotions run high for Damon. As Rose (Damon's "supernatural friend with benefits" as Somerhalder puts it) rapidly deteriorates from her werewolf bite, Damon finds himself forced to re-evaluate the choices that have brought him to a surprisingly vulnerable state.
"Rose posed a very serious number of questions that he's going to have to ask himself. It's unfortunate that she had to experience a lot of pain and anguish, but he comes out of it not a better man, just maybe a man of a little more emotional understanding of himself," Somerhalder tells us. Emotions, as we know, are no friend to Damon. When he realizes that he's edging dangerously closer to humanity, he tries to reject it. When he finds himself distraught and hurting, he realizes that he needs the support of those around him... but he sure as hell doesn't want it.
Somerhalder says we're likely to see Damon attempt to be more closed off, like he was when we first met him in the first season. "He is trying to be flippant, he is trying to be as deflective as he can while enjoying himself, and seducing women and compelling journalists and getting his way, kind of being a dick in many ways," he says. In other words, he's trying to be someone Elena doesn't necessarily want to be around.
One problem -- try as he might to be the selfish, reckless man he once was, his attachment to her just won't let him cross that line. "At the end of the day, as opposed to him and his love for Katherine being the motive, it's him and his
love and protection mode for Elena as well. It's not just to win. It's not just to slay everybody."
Damon isn't going to actively go after his brother's girl in the near future, though. He recognizes that he and Stefan need to team up and be on the same page if they have any hope of keeping Elena safe.
Meanwhile, that wall that Damon is trying so hard to keep up is no match for Elena's charms.
"As much of a dick as he is to her, and as many problems as he actually causes her, she inexorably, always, at the end of the day, feels for him and expresses that feeling and sort of love, in a way," Somerhalder says. "He always, always will deflect, and she tries to break down that barrier, not with much success, much to her chagrin, but she does attempt to."
After all, Damon isn't the only one in that non-relationship who is vulnerable. It's become increasingly clear that Elena's guard is up, too. For now. "She's starting to chip away at his wall, and in the same sense, he's starting to chip away at her wall," he tells us."
:o) :o) :o) :o)