Tak mnie się podoba ten serial że nie mogę się od niego oderwać i ciekawi mnie czy
będzie 3 sezon bo nigdzie nie ma informacji ,a to naprawdę najlepszy serial na świecie
wiecie może coś na temat 3 sezonu. ;)
Nic nie wiadomo.
A poza tym, jest temat z pytaniami o serial, wystarczy popatrzeć, zanim się utworzy kolejny wątek.
Skoro nie ma informacji to logiczne, że nic nie wiadomo.
<oddycha.. luzuje, współczynnik uprzejmości wzrasta...> ;)
Specjalnie dla ciebie i innych poradnik ;)
krok 1: http://img585.imageshack.us/f/beztytuusr.jpg/
krok 2: http://img696.imageshack.us/f/beztytuu2of.jpg/
Pozdrawiam;)
Hahahaha, Blush- uwielbiam Cię:D Tylko musisz dodac, że instrukcja działa także przy każdym innym temacie:D
Nie, trzeciego sezonu nie będzie, słyszałam, że na końcu drugiego Damon wyjedzie do Kanady łowic ryby po tym jak rzuci go Alaric a przecież nikt normalny nie będzie oglądał tego serialu tylko dla Eleny i Stefana
Czekajcie, zadzwonie do Kevina i się spytam jak stoimy z pracami nad scenariuszem, bo jakiś Tytan pyta... a kolejne Starcie Tytanów nam nie potrzebne.
Chyba go ta reporterka Star ukradła i rozdaje kopie przechodniom w Mystic Falls :D I gdy po egzemplarz sięgnie Klaus... nastąpi przerwa świąteczna;)
A po przerwie świątecznej dalsza część sagi "Czy Dejmon spiknie się z Elenką?"
Jak nic bliżej mu do Kat xD
Z Kat też nie byłoby źle, ale Damon tak uroczą ma ją gdzieś:D twardy jest, nie dał się jej. Może potem ona postanowi sobie że nie zrezygnuje dopóki znowu jej nie ulegnie? Będą akcje:D
Ja właśnie na to liczę. Niech ugania się za nim, a on za Elenką, która wzdycha jak głupia do Stefka xD
Nie, raczej apel Eleny: "Ciumkanie rano, mizianie nocą, niech przyjdzie mi wreszcie ktoś z pomocą" :P
Damon rzuci wędkę, łyknie sobie na drogę i porwie Elene (pomysł Iana) a Katherine wskoczy na jej miejsce i rozrusza Stefcia;d
Nie rzuci wędki, ja już go widzę w scenerii jak włóczykij z muminków smętnego nad rzeczką, w tle namiocik i grochówka na ognisku:D oczywiście o ile będzie 3 sezon;P
Stefek z rozpaczy popadłby w krwioholizm i w końcu ktoś by go wykończył przez jego własną nieuwagę xD
A Katerina zaczęłaby szukać Dejmona żyjącego tylko na alkoholu i krwi Eleny :D
Podczas gotowania przez Elenę obiadu z własnej krwi, Dejmon rozmyślając na wc u Bartka o swym życiu dojdzie do wniosku,że to Alaric jest jedyną miłością jego życia.. wróci do MF aby go odszukać.
lubię kombinację Alaric i Damon, sa tak Thelma i Louise, jak Pinki i Mózg albo nawet jak Timon i Pumba. Fajny duecik, liczę na więcej wydarzeń związanych z nimi. nie chciałabym żeby zabili alarica za szybko
Przypomni sobie ich wspólne rozmowy... to jak zabił go po raz pierwszy, wspólne... wycieczki :D
Sprzątanie wspólnych brudów.
Zapomni, że zabrał ze sobą Elenkę i zostawi ją samą na wyspie.
Ta wróci do Mystic Falls po roku - tyle zajmie jej przepłynięcie oceanu na kłodzie. Kat zmieni ją w wampirzycę i razem postanowią zemścić się na Dejmonie, który ze strachu odszuka w Himalajach zdziczałego Stefana, któremu krew wyprała mózg. Nienadający się do życia w społeczeństwie, zostanie zakuty na podwórku. Łańcuch pozwoli mu swobodnie biegać wokół posiadłości Salvatorów i wewnątrz domu. Tak będzie chronił miłość Dejmona i Aliego xD
to chyba trochę za dużo jednak:D chociaż rosyjscy pisarze twierdzili że bez pól litra nie ma co się brac za pisanie, nie opłaca się nawet siadac więc sądzę, że przed tobą wielka kariera:D
Ah, moja droga...
Jestem aktorem, scenarzystą, pisarzem i może zajmę się reżyserią xD
ale najpierw muszę się opuścić Londyn - z ciężkim sercem - i przeprowadzić do LA xD
Jeszcze dodam, ze czerwone oczka będzie miał na codzień. Tak jak i ząbki na wierzchu.
I będzie bardziej upaćkany błotem niż krwią, bo obliże swoje ciało z każdej jednej malutkiej plamki/kropelki. xD
Nie mogę xD Elena i Kat będą jak Shrek i osioł, aby dopaść Dejmona będą musiały stoczyć walkę z Stefano;d
Stefano stanie się Blade'm!
Bo przecież on tak nienawidzi bycia wampirem... Cierpi wiecznie, uważa większośc wampirów za zło... I postanowi je wszystkie wybić xD
Fajny był w sumie paradoks Mick'a w Moonlight - przez cały serial mówił, jak źle jest być wampirem i ile wad to ma... kiedy każdy odcinek udowadniał coś zupełnie odwrotnego. xD