Opis odcinka: IMPREZA Z BRACTWA ORAZ RETROSPEKCJA DO WŁOCH Z XII WIEKU –
Damon udaje się wraz z Eleną i Bonnie do Whitmore College, gdzie profesor Shane przejmuje
przedmiot uprzednio nauczany przez babcię Bonnie – studium nad okultyzmem. Podczas
kostiumowej imprezy z bractwa Damon wykorzystuje szaleństwo aby udzielić Elenie lekcji na
temat wybierania ofiary. Próba Rebekah mająca na celu uzyskanie przebaczenia ze strony
Matta kończy się niepowodzeniem, ale [wampirzyca] jest zaintrygowana nieoczekiwanymi
newsami od Klausa. Gdy Stefan przesłuchuje Klausa na temat motywów Connora to
[Pierwotny] opowiada o starym spotkaniu z potężną grupą łowców wampirów. To Rebekah jest
jednak osobą, która zdradza informację zaskakującą Stefana.
http://www.youtube.com/watch?v=ETGcusjwLSI- zwiastun
To jakieś dziwne było.. .ten hug. Tyle było właściwych okazji żeby się przytulić... ale i tak scena urocza:D
Od poprzedniej przerwy właśnie ten odcinek stał się wyj ebany w kosmos. Tulaski delenowe, miłosna scena Rebki, i Klaus, dużo Klausa.
Scena I want more lepiej wyglądała w zwiastunie i kurde zły motyw z lekiem. Już widzę że Stefan ma cel- uzdrowi Elenę żeby znowu była durną kwoką i nie musiała spędzac czasu z Damonem.
hahahahahhahahahahahahahahhahaha xD jeśli on się uwolni za pomocą tej szpilki to chyba je.bnę xD w ogóle skąd on to wygryzł? :D
Ej serio on się uwolnił :D Zastanawia mnie tylko po cholerę ta hybryda miała plasterek skoro ich rany też się goją natychmiast xD
Czy tylko ja czekałam na to, aż się pocałują w tańcu? To byłoby idealne moim zdaniem :)
Dobrze Damon powiedział ;) Z nim jest zabawa może gryźć ludzi i nie być rozpruwaczem nie to co Sztyfen
Dobra, nie skumałam, dlaczego Rebka znowu musiała być zasztyletowana? Żeby pokazała się kolejna część mapy?
Ja mu kiedyś urwę głowę. Naprawdę. Wyrzeźbię sobie Stefa, kupię kena blondyna, bo z tego co pamiętam to też taki kanciasty na mordzie i czoło myślą niezmącone i będę sobie wyobrażać że to Sztefan i będę mu łamać kończyny. Albo stworzę go w simach tylko po to by go wpuścić do basenu i sprzedać drabinkę, albo zamknąć go w pokoju bez drzwi z mnóstwem kominków i dywanów, albo tradycyjnie go po prostu zagłodzę.
Niepotrzebnie;P Zamknij go w jednym pokoju z Eleną i jakimś człowiekiem którego zabiją i oboje umrą z wyrzutów sumienia;p