PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122268
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Pierwsza emisja: 13.12.2012r.

Oficjalne streszczenie: ZIMOWA KRAINA CZARÓW W MYSTIC FALLS – Podczas gdy impreza w stylu Zimowej Krainy Czarów wypełnia ulice Mystic Falls, Stefan i Caroline kłócą się z Tylerem na temat jego planów odnośnie Klausa i jego hybryd. Gdy Caroline proponuje rozwiązanie problemu, Hayley w dramatyczny sposób daje do zrozumienia, że bierze w tym udziału. Później, Klaus odkrywa coś, co prowadzi do chaosu i przemocy. W międzyczasie Elena i Damon wycofują się do domku Gilbertów nad jeziorem by z pomocą Bonnie i profesora Shane’a pomóc Jeremy’emu uporać się z niebezpiecznymi wewnętrznymi demonami, [z kolei profesor] zdradza część starożytnej historii, co wprawia ich w osłupienie.

zwiastun :

http://www.youtube.com/watch?v=xIb71QtftGc

ocenił(a) serial na 7
taalaa

eh przerwało mi akurat na rozmowie Eleny z Damonem. SUPER. pewnie powiedziała mu coś głupiego....tak? eh jak na razie to nie podoba mi sie odc :( tylko początek piękny :(

użytkownik usunięty
KingusVic

Mi też się nie podoba.

taalaa

Jak Caroline otworzy mordę że Elena jest z Damonem to zabiję ją!
W ogóle wkurza mnie, że ona chce pomóc w zabiciu Klausa. Jest fałszywą su ką po prostu. Ona go zna z innej strony niż reszta, nie mówie że ma go ratowac ale nie musi się tak ekscytować.

alien_2

Powie pod koniec odcinka i wtedy Stef się wkurzy.

taalaa

Szczerze, odcinek jest średni. Może po przerwie się coś rozkręci...

ocenił(a) serial na 8
taalaa

zacina mi się dziś :/

taalaa

awww jaka piękna scena Elena i Jeremy <33

użytkownik usunięty
taalaa

Elena & Jeremy
http://media.tumblr.com/tumblr_mau3ec6zc61qaa50k.jpg

użytkownik usunięty
taalaa

YYYYYY

ocenił(a) serial na 8
taalaa

O M G...

taalaa

Scena wymordowania hybryd była fantastyczna!! i ta muzyczka:D Uwielbiam takiego Klausa:D

ocenił(a) serial na 8
alien_2

Klaus z 3 sezonu!

Sathyriasiska

no nareszcie a ni robią z Klausa ciepłe kluchy, jedna w serialu już wystarczy :P

alien_2

Brakowało mi takiego Klausa.

tequila_s

I ta krew na białej koszuli:D Ach mój Boże:D White to chyba umrze jak to zobaczy:D

ocenił(a) serial na 6
alien_2

XDDDDDDDD
Miałaś rację:) ja pierdylę, był boski w tym momencie.

tequila_s

No to było coś a nie jakieś tam smętne gadki o koliberkach ;p

taalaa

no i wyjaśniło się kto zginie

Nemesia

To jeszcze nie to chyba.

Nemesia

chociaż Klaus szukał jeszcze Tylera no to może zemścić się na jego matce

ocenił(a) serial na 9
taalaa

boję się co będzie dalej po zabiciu 12 hybryd... biedny Klaus

taalaa

awwwwww!!!

Nemesia

no i po Delenie :/

taalaa

Przysięgam jadę do Julie.....

ailimenna

Jadę z tobą :D

taalaa

Ryczę :((((((((((((((((((((((((((((((

taalaa

Damon nieeee

taalaa

W ogóle co to miało być. Teraz nienawidzę Julie, nienawidzę! ;(((((((((((((((((((((((( nie pozbieram się

ailimenna

A Caroline papla wygadała się, mina Stefka bezcenna :P

taalaa

noooooooooooooooooooooooo

użytkownik usunięty
taalaa

A idźcie mi z tym odcinkiem:/

oooooo ja

uznam ze nie ogladalam tego odcinka dzisiaj w nocy obudze sie jutro i bedzie i lov u i kur.. gdzie ta zcena pocałunku

ocenił(a) serial na 9
taalaa

oooooooommmmmmggggggg

ocenił(a) serial na 8
taalaa

..........................................

taalaa

Nie było "Damon, I love you" jestem załamana. Tak bardzo :((((9

taalaa

lol

użytkownik usunięty
taalaa

Wiecie co.. Julie, wierzyłam w Ciebie.

Blush, to kiedy lecimy do Atlanty?

użytkownik usunięty
ailimenna

O świcie. Uduszę babsko:/

A ja ją potorturuje jak ona nas przez te 3 lata! Za to dawanie nadziei.

a gdzie ta scena calowania po szyi?

ocenił(a) serial na 8

może to tak dla picu...by nas wkurzyć na miesiąc...teraz będą zasypywać nas miliardem spoilerów dających do zrozumienia, że to nie podziała i Elena i tak będzie dalej walczyć o Damona...cokolwiek, to nie może być koniec. ja prdl...

Nieźle nas zmyliła :/ A już ja prawie polubiłam.

taalaa

This is some kind of joke?

taalaa

A wiecie co? Chociaż dobrze, że Stefan wie. Jedyna nadzieja to to że Elena pocałowała na koniec Damona. Co ja pierd olę???!! Wiedziałam że on to zrobi, wiedziałam no kur wa!! Bo w końcu to on jest ten samolubny nie? Ale kurde miałam nadzieję, że powie mu na odchodne, że kocham cię czy kurde cokolwiek, że jej uczucia się nie zmieniały. Julie to smoczyca:/
2 plusy odcinka- scena z rana i Klaus:) I niech kur wa zabiją w końcu tą małą misskę która zachowuje się jak opóźniona w rozwoju.

alien_2

Jestem rozczarowana.

ailimenna

Delikatnie powiedziane. Ten odcinek był gówniany, tylko I love mnie trzymało przy kompie z ręcznikiem na łbie i o 3 w nocy. Ale nie, ta tłusta krowa znowu musiała wszystko zepsuc. Plus jest taki, że Steleny też nie będzie bo Stefan ma złamane serduszko:)

alien_2

April w końcu znalazła Reb :P Ale to dobrze,bo strasznie mi jej brakowało.

minona291

Zastanawiam się skąd April się tam wzięła:D A pochodzę sobie w nocy po lesie, może znajdę jakieś lochy a w nich trumnę?:D