"Shaun Sipos, który ma na swoim koncie role w "Life Unexpected" oraz odświeżonej wersji "Melrose Place", pozostaje w świecie seriali kanału The CW. Aktor dołączył bowiem właśnie, w charakterze powracającym, do piątego sezonu "The Vampire Diaries".
Sipos zagra Aarona, który idzie na studia by uciec od życiowego piekła z przeszłości. Gdy pozna Elenę poczuje z nią silną więź, szczególnie przez wzgląd na fakt, że obydwoje mają za sobą poważne przeżycia związane z utratą najbliższej rodziny. Niewykluczone, że przyjaźń Eleny i Aarona będzie jedynie wstępem do czegoś poważniejszego.
Według portalu E! Shaun Sipos pojawi się w wielu odcinkach 5. sezonu. Konkretnej liczby nie znamy."
ciekawe czy to jakoś zagrozi Delenie...
Dostałam chwilowego zawału serca i to przeczytałam! Tak długo czekałam na Delenę Nie mogą teraz wszystkiego zepsuć... Nie dadzą im nawet jednego sezonu żeby pobyć razem W KOŃCU szczęśliwi?
może wprowadzą go tylko po to, żeby się coś działo...bo nie wyobrażam sobie żeby po tym wszystkim Elena zostawiła Damona i związała się z innym :/ niee, to niemożliwe...ale rzeczywiście, nie dadzą im troche czasu żeby byli razem w spokoju tylko od razu jakieś problemy...szkoda mi Damona, bo pewnie znowu nie będzie pewny czy Elena chce z nim być :/
Mnie bardziej szkoda siebie, że będę oglądać kolejny sezon o tym, że Damon nie jest pewien uczuć Eleny. A już się ucieszyłam, że wybrała i będzie spokój ;/
"Amerykańscy naukowcy odkryli, że ktoś słyszał wzmiankę na temat tego, że Elena postanowiła wybrać i nie zmienić zdania. Niestety do tej pory tej wiadomości jednoznacznie nie potwierdzono." :)
Podobny do Brada Pitta xD Ale nie wierzę, że Elena mając Damona wybierze jego.
A ja się bardzo cieszę. Ten akurat był świetny w Life Unexpected, a ja mam dość mdłego Damona (czekam na hejty).