Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122820
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Jest już oficjalne streszczenie 9
odcinka 6 sezonu.

PAKT Z DIABŁEM — Damon znajdzie się w trudnej sytuacji,
po tym jak realizuje plan, który wymaga udziału Alarica wbrew
jego woli. Kiedy Elena dzieli się z Jeremy'm wiadomościami
dającymi nadzieję na temat Bonnie, jest zaskoczona jego
reakcją. Liv pomaga Elenie i Damonowi z planem odzyskania
Bonnie, ale kiedy sprawy przybierają nieoczekiwany obrót, musi
dokonać trudnego wyboru. Matt bierze sprawy
w swoje ręce, gdy Enzo posuwa się za daleko, a istnienie Kaia
to wciąż niebezpieczne zagrożenie.

ocenił(a) serial na 10
ironowa

no niezle xD ale bedzie jer :/

ocenił(a) serial na 7
poncho003

Irytuje mnie aktor grający go od samego początku serialu, a teraz jeszcze z postaci dla mnie neutralnej, zrobili irytującego idiotę. Dokąd ten świat zmierza?

użytkownik usunięty
agata8095

Aktor nie ma nic do rzeczy ;) mnie akurat się podoba jego zmiana (np sylwetki-Steven) ;) co do Jeremiego jako postaci,nie wiem czy nie maja pomysłu,czy ma tkwić jako 'zapychadło',czekając na powrót Bonnie. Wgl ten ship jest nie dla mnie...

ocenił(a) serial na 7

Może dla Ciebie nie, ale każdy ma swoje zdanie, prawda? :) Mi się on zwyczajnie nie podoba, jakoś zawsze sceny z Jeremym były dla mnie nudne, chociaż jak umarł, to było trochę smutne, a teraz mam nadzieję, że odjedzie gdzieś w pi zdu...

użytkownik usunięty
agata8095

Często ludzie mają problem z odróżnieniem aktora od postaci przez niego grającej,dlatego to zaznaczyłam. Ze Stevenem oglądałam jeszcze jeden film ,gdzie grał rolę drugo a nawet trzecioplanową i nie wiem jak go ocenić. Moim zdaniem postać Jeremiego jest słabo rozpisana ,tak samo jak Matta.
Mam nadzieje,że oglądałaś inne filmy ze Stevenem ,bo po jednym serialu ciężko ocenić kogoś poziom aktorski ;)

ocenił(a) serial na 7

Tak, wiem co masz na myśli ;)
Postać postacią, sympatii nie wzbudzi, jednak mówiąc o tym, że sam aktor mnie irytuje miałam na myśli to, że sceny z nim są dla mnie jakieś takie drętwe, bez wyrazu... Nie oglądałam innych filmów z nim, więc fakt, nie mogę wiele powiedzieć o jego grze aktorskiej, ale w TVD dla mnie nie prezentuje się najlepiej.

ocenił(a) serial na 10
agata8095

postac Jer'a to ciepłe kluchy, nudny i bez wyrazu. Co do aktora to nie mnie go oceniac bo widzialem go tylko i tvd

użytkownik usunięty
agata8095

Mnie też. Słaby aktor, sztuczna gra, pozbawiona rozumu twarz

ocenił(a) serial na 7

Też to dokładnie!

ocenił(a) serial na 5
ironowa

Enzo znowu narozrabia? Nie mogę się doczekać :)

ocenił(a) serial na 7
ironowa

Mam tylko nadzieję, że nie będą przez pół sezonu pomagać Elenie odzyskać wspomnienia.
A Enzo i Kai są według mnie najciekawsi, oby szybko się ich scenarzyści nie pozbyli.