PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122273
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

6x19 opinie

ocenił(a) serial na 10

Damon chce lekarstwo (które notabene może wziąć 1 osoba), a umrze w przyspieszeniu jak Katrin. Mądre.
W końcu zakończyli tę żenadę z wylączeniem uczuć. Matka Salvadorow irytująca, meh

ocenił(a) serial na 8
VreVresty

Mi się wydaje, że Lily będzie przyczyną odejścia Eleny, ale mogę się mylić...

ocenił(a) serial na 7
VreVresty

Czemu umrze w przyspieszeniu? Katherine umarła bo Silas wyssał z niej lek ;_; dlatego tak się stało. Ale też się zastanawiam jak on ma zamiar wziac lekarstwo

ocenił(a) serial na 8
VreVresty

Od kiedy lekarstwo moga wziac 2 osoby i czy jak Damon wezmie lekarstwo to nie postarzeje sie o 168 lat ( czy ile juz tam zyje ? ) . Kolejna dziura w fabule z ktorej scenarzysci nic se nie robia.

ocenił(a) serial na 9
coolerss

dlaczego ma sie postarzeć o 168?

ocenił(a) serial na 8
Arthur_Pendragon7

A jak Kathrine sie starzala jak wziela lekarstwo ?

ocenił(a) serial na 9
coolerss

bo Silas wyssał z niej te lekrstwo, przez to postarzała sie w tak szybkim tempie.
https://www.youtube.com/watch?v=Oed9IHkp1L4

użytkownik usunięty
VreVresty

zawsze mówiono ze lekarstwo moze wziąć jedna osoba, cos tu nie gra, julie sie gubi

jest jeszcze kopia lekarstwa w świecie w którym była uwieziona Lily, może Damon chce stamtąd wziąć druga dawkę (przy okazji na pewno uwolnią się te wampiro-czarownice)

użytkownik usunięty
ecate

aa to możliwe rzeczywiście

ocenił(a) serial na 8
ecate

to samo wydedukowałam i na 100% o to kaman : )

z tym, że obstawiam, że akurat on tego lekarstwa i tak nie weźmie.

ocenił(a) serial na 6
VreVresty

ten serial już jest naciągnięty jak guma od majtek gimnazjalisty :)

VreVresty

Szczerze mówiąc, jeśli Damon faktycznie by poleciał po to lekarstwo i wziął je razem z Elką, stanowiło by to dla mnie jedyne sensowne wyjście. W ostatnim odcinku mogliby pokazać "10 lat później" jak tam sobie spokojnie żyją, i tak ten wątek mógłby się zakończyć. Ian już stary się robi, nie ma go co w tym serialu trzymać, poza tym Elena nie kończąca z jednym z braci to nieporozumienie, bo przecież na tym bazuje serial.
Pewnie i tak niewiele fanów im zostanie na kolejny sezon, to co im szkodzi :)