Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122820
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

7 sezon ?

ocenił(a) serial na 8

wiecie czy będzie 7 sezon.? słyszałam, że na 6 ma się skończyć. :c

boy_2

jak to? pierwsze słysze :o

boy_2

Jeszcze nic nie wiadomo ponoć Julie jest za 7 sezonem jedynie gorzej z aktorami mają kontrakty podpisane na 6 sezonów ,więc nie wiadomo czy się zgodzą :)

Kinomaniaczka_95

jeśli nie będą mieć innych propozycji, to pewnie tak, bo jakoś zarabiać trzeba. z drugiej strony, to ile lat można grać w jednym serialu? nic dziwnego, że im się już nie chce.

minona291

No właśnie widać to zwłaszcza po Ninie kiedyś lepiej grała bardziej z zaangażowaniem ,a teraz jakby sobie odpuściła.Może czas ruszyć dalej.

Kinomaniaczka_95

Też to zauważyłam, że gra Niny strasznie pogorszyła się. Już nie ogląda się jej z taka przyjemnością jak kiedyś, gdy zadziwiała rolą Katherine i Eleny. Teraz jej granie ogranicza się do strojenia min- takie odnoszę wrażenie.

minona291

Dla mnie jej płacz jest teraz taki sztuczny brakuje mi emocji takich jakie pokazała w odcinku kiedy Jeremy umarł.

Kinomaniaczka_95

No masz trochę racji, ale w 5x22 gdy płakała po stracie Damona, to też mnie to ruszyło-> czyli nie było do końca tak źle. Ale zgadzam się, że w 4x15 zagrała to fenomenalnie.

minona291

No ta scena w 5x22 wyszła jej całkiem też mnie poruszyła do tego piosenka :)

ocenił(a) serial na 8
Kinomaniaczka_95

Też zauważyłam, że Nina gra z mniejszym zaangażowaniem niż kiedyś.
Dobrze że są szanse na następny sezon. :) Dzięki za info. :)

ocenił(a) serial na 10
boy_2

kontrakty na następne sezony zawsze poidpisują w gdzieś na początku następnegoroku, czyli teraz 2015