"What the fu.ck ?" to są słowa którę powiedziałem po 3 mintach nowego odcinka :D
Kurczę, jak dla mnie te 3 lata do przodu to mega pozytyw. Ile bym dał by dowiedzieć się co się wydażyło w ciągu tych 3 lat :/
Też jestem bardzo zadowolona z początku 7 sezonu, podnoszą się, bo po wcześniejszych 2 sezonach miałam sobie dać spokój... ; )
Mi tez bardzo bardzo bardzo sie to podoba :D fajna sprawa jakby skonczyli reazem pasuja do siebie moim zdaniem ;) Ogolnie fajny ten sezon :D
A czy ktoś oglądał ostatni odcinek The Originals, 3x05? Nie wiem kto od kogo ściąga xD I w Pamiętnikach, i w Originalsach wróciła pierwsza miłość głównego bohatera :D
u mnie tak samo- na początku totalne zaskoczenie, ale teraz serio podoba mi się ten pomysł <3
+co sądzicie o Stefanie i Valerie? ja byłabym za!
Może niie bedzie to obiektywne, ale mnie srasznie drażni ta aktorka, postać nie i pewnie gdyby grał ją ktos inny byłabym na tak. Nic nie moge poradzić na to i jestem cała na nie ;)
Obecnie Enzo jest moja ulubioną postacią, jeżeli Bonnie sprawi, że da on sobie spokój z Lily to jestem na tak. Początkowo denerwowało mnie to, że Bonnie umierała i zmartwychwstała kilka razy, ale odkąd znów jest czarownicą to wraca moja sympatia do niej.
Może Lexi ;] W sumie tam może być każdy wampir który pojawił się na przestrzeni całego serialu i został uśmiercony dźgnięciem w serce, choćby ciotka Jenna którą uśmiercili w finale 2 sezonu.