No no no... Mamy wyjaśnienie... Dzieci rosną w szybszym tempie.
Nie wien czemu nie pomyslalam, ze 3 lata do przodu Stefek Będzie z Val... Jakieś to na miejscu przecież :)
Spodziewałam sie jeszcze, ze pojawi się magicznie ich Dziecko, ale coz...
Julian- the best of the best jak Damon wywalil do niego z tekstem "Jules" ;)
Brakuje jednak mamuski.
Magiczny miecz... Myslalam, ze wyląduje w Julianie. Ale nieee ale nieeee :) zasztyletowanie Damona - bomba!
Powtorka z rozrywki na Stefku - szok bomba! :)
Mega odcinek :)
no moze w drugiej czesci sezonu bedzie wlasnie akcja za 3 lata , Stefan i Damon spia zasztyletowani i dopiero po tych 3 latach uda sie ich obudzic
W zwiastunie 7x10 Bonnie mówi do Damona, ze był martwy przez 3 msc jak dobrze zrozumiałam
ja od początku shipowałam Stefka z Val, więc jaram się max <3 i serio, zakończenie nieprzewidywalne, bardzo mi się podoba! ciekawe jak ich uratują :>
btw myślalam ze polubię norę a tu takie rozczarowanie...
Dla mnie ten odcinek był mega nudny ;c Jakoś nie wyobrażam sobie Stefana z Valerie, nie wiem czemu. Już wolę go z Caroline. Pewnie skomplikują jeszcze bardziej i w końcu okaże się, że ich tajemnicze dziecko jednak żyje. Wcale bym się nie zdziwiła. Jeśli nie przeniosą akcji za trzy lata to pewnie teraz wszystko będzie się kręcić wokół Caroline. Może z nadmiaru hormonów zwariuje i będzie mordować wszystkich na swojej drodze.